keung 發表於 14/7/2011 00:13:55

110709 第一屆魚樂網灘投公開賽後咁~

其實條紅蟲可能零苑揀沙鑽都唔想揀佢~^JFBQ00219070525B#

大伙兒整裝待發坐在上天堂嘅交通工具~:me163

滿有自信嘅三位長洲選手~:me6:

E~ Ricky孱~ 你笑乜積~:me33  嘻嘻~

一到達賽場~^JFBQ00237070904B#

極速整頓工具中~^JFBQ00239070910A#

氣氛緊湊~^JFBQ00188070409A#

我手腳慢等埋等埋~^yocifans009#

上彈時間~:me110

離開賽時間越來越近~^JFBQ00230070730A#  忙~

簡介賽程後便是一場龍爭虎鬥~^JFBQ00206070426A#

開賽前影下參賽者圍攏一起嘅剪影~:me65
感覺有如每位所懷着~
對冠軍奬座虎視眈眈嘅野心般分明~^JFBQ00218070525A#

面前落完一張網~ 仲有位咩~? :me91
車多隻尼再落多張~ 無耐~
又車多隻尼麻木地COW晒义咁落多張~ OMG~:me152
!?~ 暗排哥邊又落~ 無耐又係石邊ENCORE多獲~

市售釣組真係無自綁競技釣組咁強~ 不過人懶。。。。^JFBQ00245071029a#

開賽不久已經要用上抵抗高温嘅最真接手段~^JFBQ00231070802A#

你攪完我仲碌大隻眼係度扮可憐~ ^yocifans003# 快D走呀~

比賽期間出現一個弄潮兒~ ^JFBQ00241070914B# 卡娃衣呢~

賽程接近尾聲自知無緣爭標~ 
唯有~ 加強劑量~ 麻醉自己~:me69

SKY一次過係流尾位打撈到大量戰機殘骸~:me22

亞源同我一樣被編入殺手組~ 佢做到殺手~ :me167 我被殺~

魚樂網嘅奬座一向有睇頭~ :me29 多謝爆篤篤嘅心思~

冠軍呼之欲出~:me162

連續三場~ ^JFBQ00203070420Acici# 唔係講運就可以贏~ 

不過個感動樣會唔會浮誇咗D呢~:me47

都係興奮樣啱你多D~^JFBQ00125080320b#

4u-tlZQtQgQ

個個得奬者都爆開心~^JFBQ00246071217a#

季冠表現穩定創出佳積~
攞奬時一句我要釣爆石壁~ 笑爆全場~

Mix Gor 靠勇於判斷走位勇奪第二名~

冠軍更係壓倒性姿態勝出~

其實個奬座都可能零苑揀沙鑽都唔想揀佢~

k4Fn9aqfAmE

好一屆魚樂網灘投公開賽~ 完滿結束~ 好好玩~

第一次參加正式嘅灘投比賽~ 唔計長期輸比板主哥種~

椒鹽吞喉放不了沙鑽~ 一放低已引來嘩嘩聲~

口水直流~ 一下濕吻~ 佢個頭消失在"索索"聲中~

極度表揚冠軍贊助鮑魚嘅英勇行為~ 正~ 我唔客氣啦~

你話有乜嘢開心得過一大班人釣完魚跟住去大擦一餐先~

飲呀~ 飲呀~

6dP1DAABJsA
Je4BexgAewY
9jwu4d_hNa4
6UTV9tBa8Gs

鏡頭一轉~

開始進入無意識狀態~

一幕幕狂歡景象~ 不斷旋轉~

集中精神~ 飲咗幾多呢~

唔理啦~ 然少條莊到我囉喎~ 清~

熱~ 可能與天氣無關~

汗應該係密集式喪笑嘅正常生理反應~

席間每個人嘅汗水正舒快地流~

我要爆啦~

又一日天氣晴朗 再一場熱情揮竿
佢老味又尼落網 競哨聲堅持破浪
天枰鉛大量傷亡 大雞泡來幫倒忙
朝目標默默苦幹 決勝分窄位暗藏
勝不驕慷慨解囊 敗不餒寶貴一堂
炒沙鑽鮑魚對望 紅黃白傾注口腔
街燈下盡情標汗 圓桌上排隊打莊
看見你煎蛋坦蕩 笑到我熱淚盈眶
狂笑聲震撼空巷 歡呼聲穿越穹蒼

那夜賽後飯局~ 實在令人再三回味~
不只美食~ 還有大家開朗嘅笑聲~
細節真係記唔得咁多~ 但氣氛一定記憶猶新~
諗番起都忍唔住笑三聲~ 哈~ 哈~ 哈~

flyfisher 發表於 14/7/2011 01:14:47

曬到出汁飲返啲啤酒保數........應該......應該.......哈哈:ne7

keung 發表於 15/7/2011 00:04:21

終於都攪埋D片上去^yocifans009#
大家快D尼幫手笑下~
感受下哥晚星空下的熱鬧~
多謝觀賞:me77
希望快D再次有D咁狂笑嘅飯聚行為
:me31

hhyalex 發表於 15/7/2011 02:15:12

我剩係飲飲飲飲:em66

keung 發表於 15/7/2011 13:57:12

我剩係飲飲飲飲:em66
hhyalex 發表於 2011-7-15 02:15 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

冠軍自然多人狙擊架啦:me149
你唔覺大會已經不經意咁安排你坐係條去水渠格離~
方便你隨時:me155呵呵~

J.I. 發表於 15/7/2011 14:28:14

看見你煎蛋坦蕩~哈哈

hhyalex 發表於 15/7/2011 18:05:18

冠軍自然多人狙擊架啦:me149
你唔覺大會已經不經意咁安排你坐係條去水渠格離~
放便你隨時:me155呵呵~ ...
keung 發表於 2011-7-15 13:57 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

本身坐ricky san 隔離:me86 買完野變坐水渠 :me155

J.I. 發表於 20/7/2011 11:47:56

本身坐ricky san 隔離:me86 買完野變坐水渠 :me155
hhyalex 發表於 2011-7-15 18:05 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

(用國語:) 他們都是好兄弟 LOL

最強幻象 發表於 20/7/2011 11:58:27

哈哈...睇見你地都開心...{:47_3036:}

keung 發表於 21/7/2011 13:14:50

哈哈...睇見你地都開心...{:47_3036:}
最強幻象 發表於 2011-7-20 11:58 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

真係唔係普通嘅開心~ 係好很哥種開心~:me29
最鐘意 Terry 埋齋哥句 "恭喜發財"~ 笑到標眼水~^JFBQ00125080320b#
仲有然少好似拳擊比賽咁有專人抺汗~ 羨慕死人~^yocifans009#
頁: [1] 2
查看完整版本: 110709 第一屆魚樂網灘投公開賽後咁~