billytang3333 發表於 16/5/2009 20:46:07

吾該晒pm我流浮山蠔排電話既師兄.有賽後報告^^

有無師兄有流浮山蠔排電話....100個吾該{:48_2987:}

亞趙 發表於 16/5/2009 23:18:44

蠔排冇電話架!!.......艇家電話pm咗比你!自己睇啦.......釣完魚記得做報告呀:emasq19k45

sang84404204 發表於 20/5/2009 12:57:26

我都好想要流浮山蠔排電話....10000個吾該

navyseal4021 發表於 20/5/2009 17:51:24

已pm:em11
等報告

苦榮 發表於 22/5/2009 00:05:21

我都好想要流浮山蠔排電話....謝謝!:em29

billytang3333 發表於 22/5/2009 12:42:51

真係吾該晒pm我既師兄^^

billytang3333 發表於 22/5/2009 13:03:10

早幾日上左蠔排.無魚釣.最後0上魚收場{:48_2987:}不過見個艇家都接送左6-7個人上落蠔排.聽上排釣魚個d人講8-9月上蠔排會比較多魚釣. 如果岩水流仲會釣到手仔軟個隻.....{:48_3000:}都吾知流定堅大家到時去試下.不過上排之前最好電一電個艇家,因為水退有幾會上吾到艇.以免大家白行,排上真係得1-2快板比你座.如果吾小心好易落水 如果上排大定要小心d,仲有蠔排上.係無洗手間.如果有女士去既真係要諗一諗.記得帶太陽油.或帶把太陽傘.個日我就係無帶,而家變左燒豬-,-仲有帶大量既水...好....講住甘多先.8月到再去試下,到時希望爆釣手仔軟:em11

devil135 發表於 22/5/2009 20:52:30

下次努力呀{:48_3000:}

ivanmark 發表於 22/5/2009 21:52:37

睇落個位置都幾牙煙,剩係得竹,會唔會好滑?^334c1c34^

亞趙 發表於 22/5/2009 22:58:02

滑就唔滑.......不過有時d竹晦爛會斷架,要小心呀:em11......盡量行d竹既十字位!!!
我試過咁樣斷竹半身落海(玩雙桿)^334c1c34^
頁: [1] 2
查看完整版本: 吾該晒pm我流浮山蠔排電話既師兄.有賽後報告^^