men 發表於 14/5/2010 14:10:18

巨烏的誕生

噚日中午同uncle F 又去偷釣{:47_3050:}
由於早上已大咬一輪,午後比較疏口,釣至晚黃都系各自中3碌,size 好鬼一般{:47_3051:} (唔夠爽)
間中亦見有師兄中到怪獸,每每頂幾吓就話 say goodbye{:47_3052:} 睇見都爽
入黑後走剩我地2條茂利{:47_3045:} 老烏食性更强,噤..中..升..又中{:47_3036:} size 又好D
之後齊齊轉位作最後衝刺,一落又锄..中..上水有斤頭以上,可惜撈失甩口,仲係連甩3口{:47_3079:}
uncle F 睇到火都嚟#!@*~^^跟住自己行開釣 {:47_3069:}(難道ykk嘅魔咒..........)
突然 uncle F 一聲破空,嘩!! 好很大條!!嘩..嘩..嘩...咁我就梗係手執撈磯 ready啦{:47_3047:}
仲扮大師叫 uncle 唔好驚、唔好怕、慢慢嚟......佢就系咁做 sit up ....做呀做.....做呀做.....上水經小弟嘅專業一撈,oh!! good show{:47_3036:}
再捕多一陣收咗口,睇睇錶930{:47_3049:} 都係嗰句,趕住北上{:47_3042:}

cool-cow 發表於 14/5/2010 14:19:59

弓喜ching;
邊樹釣呀{:47_3048:}
可唔可以pm邊樹排比我{:47_3044:}
我都想爽吓[/b]{:47_3060:}

ray1881 發表於 14/5/2010 14:23:05

正呀!!!!{:47_3048:}{:47_3060:}

yippy 發表於 14/5/2010 14:49:21

巨烏:em73

TEN69 發表於 14/5/2010 14:56:07

好大^JFBQ00236070904A#碌耶!

figs 發表於 14/5/2010 15:00:27

弓喜師兄好大碌魚雷喎...........

a.. 發表於 14/5/2010 15:22:32

攝影技巧唔錯:em11

~flyfly~ 發表於 14/5/2010 15:35:04

呢碌影到好似2斤都冇咁喎{:47_2952:}

RGiggs 發表於 14/5/2010 15:46:06

講到好似好吸引喎!
搞到我好想去玩!

roythlau 發表於 14/5/2010 17:04:36

你就好啦!我尋日係3仔坐足成日成個排一條烏頭都無呀!師兄你係邊到釣架?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 巨烏的誕生