men 發表於 7/6/2010 17:00:09

西貢排

噚日6月6真係大日子,呢邊廂有曾生落區起茅,嗰邊廂又有新手搓波團{:47_2912:}
咁我地呢??..........小弟有幸被 fai chan 相邀上排辦老手玩波波{:47_2922:}
6個人分2艇到達西貢某排,4人搓波波,2人玩生蝦{:47_2920:}
9點開好粉排排坐開始作釣,半粒鍾後小弟好彩中咗條芝蔴仔{:47_3074:} 之後又比人派咗張咭片,再嚟就係D魚毛仔{:47_3058:}
可能D粉吸引到D大老泥升水,4個搓波人3個轉戰老泥,只得嗰個人堅持搓波波{:47_3052:}
而嗰個人就繼續發揮佢嘅英雄本色{:47_3047:} 依然係..斷!! 斷!! 斷....!!! {:47_2956:} 去片{:47_3040:}

大三巴 發表於 7/6/2010 17:14:14

{:47_3036:}..好好魚啵!!!..
{:47_3075:}..見到既老泥大5大呀???...

RGiggs 發表於 7/6/2010 17:41:03

噚日6月6真係大日子,呢邊廂有曾生落區起茅,嗰邊廂又有新手搓波團{:47_2912:}
咁我地呢??..........小 ...
men 發表於 2010-6-7 17:00 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

我都好耐無玩過泥猛喇
那日d泥猛都OK size,交足貨,
等我都可以過下手癮

selwynhosh 發表於 7/6/2010 19:02:15

ching, 邊到呢架,pm下我話我知 plz...

kingyiu 發表於 7/6/2010 19:57:25

抝西???~egg80^

ykk 發表於 7/6/2010 20:51:45

不負「甩」字派之名{:47_3071:}..........果然甩得吓!{:47_3040:}

~flyfly~ 發表於 7/6/2010 20:54:57

排定隊等下轉玩下先{:47_3061:}

tommy偉仔 發表於 7/6/2010 20:56:31

回復 1# men

勁喎sam哥:me68

TinTin 發表於 7/6/2010 20:57:52

睇到都流晒口水 :em20

最強幻象 發表於 7/6/2010 20:57:53

{:47_3036:}..好好魚啵!!!..
{:47_3075:}..見到既老泥大5大呀???...
大三巴 發表於 2010-6-7 05:14 PM http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

莫非係舊屎孖你上個個排...{:47_2946:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 西貢排