搜索

[釣行] 太陽伯伯給我的 100cm over 生日禮物 ~!!!!!!

aroomd 發表於 3/9/2009 01:44:07 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

需然個人好懶..但每年總會拖返幾次夏水鱸.....依排見呀滯膠輝有D心機拖野..又約左我幾次....咁就又比佢捉左我去晒太陽~!

晨咁早都冇訓..就約埋趕去拖爆光...........去到釣場...呀hkg777就跟尾到達~!!大家開好架生..望下個海,,,頂!!!!冇流..冇魚..冇打水..唔理啦,照拖下先..

拖,,,拖,,拖,,拖拖,拖.....乜春都冇..呀滯膠仲坐埋一邊訓.....到九點幾見D流水行喎...有打水 la..首先hkg777好快中伏..惨叫一聲..應聲而斷......

斷完靜左一陣之後..比我眼尾見到一下少水花o係 標點附近出現....見機不可失..砰砰聲 飛隻餌埋去..拖左兩搶冇料到..諗住掟多搶轉位..就係收回途中,一個大水花出現..我即時大叫''搞x掂''..........搏魚過程冇乜特別,都就收收 放放 頂頂咁上下啦.......初頭大家都唔覺好大條,,到收到埋泥先知唔細...不過最開心都係報到上星期一戰之仇....生日前就此條 102  我,,都算係咁

之後呀滯膠都有魚上......等佢自己出報告啦~!!!!!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 37金幣 +3516 收起 理由
~cheung~ + 50 寫個妖字!!
邊個 + 42 你痴線嫁
STELLA + 35 果然劇毒!!
叉妖 + 50 好Q有型!!
tdh + 100 良仔好野~~
~Face~ + 50 寫個妖字!!
batchan + 50 靚人靚魚!!
hoo0o0ooh + 200 寫個服字!!
hoiyatc + 150 寫個服字!!
chow + 100 生日100cm分~

查看全部評分

TEN69 發表於 3/9/2009 01:50:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
需然個人好懶..但每年總會拖返幾次夏水鱸.....依排見呀滯膠輝有D心機拖野..又約左我幾次....咁就又比佢捉左我去晒太陽~!

晨咁早都冇訓..就約埋趕去拖爆光...........去到釣場...呀  hkg777 就跟尾到達~! ...
aroomd 發表於 2009-9-3 01:44

一D都唔滯
 樓主| aroomd 發表於 3/9/2009 01:59:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

不過不失咁啦...哈
naobao 發表於 3/9/2009 02:01:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
果然係一代宗師
唔好話我亂講呀!!
狐狸仔 發表於 3/9/2009 02:03:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
生日快樂!!!!!!!!!!
勁呀!
華少 發表於 3/9/2009 02:06:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
首令
你唔帶我去係明智的
我呢排真係好肯滯
gilsonli 發表於 3/9/2009 02:08:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈哈... 下星期就可以叫埋我啦...
hiu2006 發表於 3/9/2009 02:11:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
"小鋼條"好o野!
"小鋼條"<滯膠輝講架!
 樓主| aroomd 發表於 3/9/2009 02:13:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
果然係一代宗師
唔好話我亂講呀!!
naobao 發表於 2009-9-3 02:01

你不是亂講.只是滯 up 啫......

一代宗師..多數比人道念.....唔先唔會.............我只是釣界的一個小角色!!!!!!!
jimhim 發表於 3/9/2009 02:14:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜! 恭喜!
今天冇分, 明天才加!