搜索

''island''生日會花絮~~~~~

island 發表於 31/7/2007 14:22:57 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
30號晚生日聚會.......個個盡興而歸.......
有cake....有糖.....有仔......有房.......
最奇怪係~~~冇人同我搶咪.........

評分

參與人數 9威望值 +951 金幣 +651 收起 理由
浦克 + 100 + 100 老虎叫我加比你既, 唔好講比第個知! ...
尾長 + 50 + 50 生日快樂、、、
華少 + 50 + 50 生日快樂呀...island姐
最強幻象 + 1 + 1 你加幾多比我...加返比你...wakakakakkka ...
DriftsinkAngler + 100 生日快樂 again!!!!! ^_^
小銘 + 50 + 50 個個都加咁多....-_-'' 生日快樂~ ...
嘉露 + 200 + 200 生日大晒,大家happy
sherman_ocean + 200 + 200 #131 萬歲 飲杯wakaka
naobao + 200 最強現象!!

查看全部評分

gary722 發表於 31/7/2007 14:28:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係開心到都唔知點講
 樓主| island 發表於 31/7/2007 14:30:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
gary722 發表於 31/7/2007 14:33:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 island 於 2007-7-31 14:30 發表

''開心''講哂

唯一爭左個濕吻
小銘 發表於 31/7/2007 14:34:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

登錄/註冊後可看大圖

象象兄你對住九姐姐笑得咁衰o既~~~
 樓主| island 發表於 31/7/2007 14:35:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gary722 於 2007-7-31 14:33 發表

唯一爭左個濕吻

成日都想要濕吻.......叫老婆比你la......
 樓主| island 發表於 31/7/2007 14:37:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-7-31 14:34 發表
http://www.fishinghk.com/forum/attachments/20070731_b669cc5ac61c47896271ncbp1UbstSiv.jpg
象象兄你對住九姐姐笑得咁衰o既~~~

象象係我心中同令忠忠一樣........就最令仔
小銘 發表於 31/7/2007 14:39:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 island 於 2007-7-31 14:37 發表

象象係我心中同令忠忠一樣........就最令仔

你咁讚佢呀~~ 佢一定飛到上天都似呀~~~~
 樓主| island 發表於 31/7/2007 14:41:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-7-31 14:39 發表

你咁讚佢呀~~ 佢一定飛到上天都似呀~~~~

我講事實咋.... 咁係令仔麻......
小銘 發表於 31/7/2007 14:43:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 island 於 2007-7-31 14:41 發表

我講事實咋.... 咁係令仔麻......

象象兄唔扮鬼o既時候就係o既.....