搜索

[釣行] IVYVY 第一次去擔杆

IVYVY 發表於 3/9/2007 09:18:49 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
2007 年 9 月 1 日

46 CM

46 CM

白鱲...46 CM

其實今次對象魚唔係白鱲...估唔到...白鱲連手板咁大隻既死由魚都食得落 !! 仲有...因為對假餌開始有興趣..所以今次係我第一次玩假餌..須然得青鶴一條...以後會比心機...再.....

今次好多謝...好多謝..TIGER 同忠仔.....因為上落船佢地真係咩都照顧周到...(因為我D野真係好重)

另外...因為我唔想錯過每個周末..所以爆叔同A君既生日PARTY 就去唔島....唯有0係度同佢地講句..."生日快樂" 啦......

佢D牙...好利..臨送佢走前..都要比佢咬一淡..即爆缸

佢D牙...好利..臨送佢走前..都要比佢咬一淡..即爆缸

評分

參與人數 25威望值 +1144 金幣 +730 收起 理由
panda + 40 可以比都比晒妳...獅虎
華少 + 50 + 50 強呀.....
多多 + 10 + 5 寫個勁字!!
美雪 + 25 + 25 我好欣賞!!
高佬峰 + 30 + 15 寫個勁字!!
nortoncamel + 50 + 50 靚人靚魚!!
肥東 + 30 勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁 ...
pmfish + 50 好嘢...&恭喜.恭喜
飄飄然 + 50 + 50 冇得頂呀!!!!
TiGER + 100 ivy..的..第一次..46CM.白立

查看全部評分

batchan 發表於 3/9/2007 09:31:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
支持支持~~~
原來係打石雕中ge~~~

sunhee 發表於 3/9/2007 09:36:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 IVYVY 於 2007-9-3 09:18 發表
白鱲...46 CM

其實今次對象魚唔係白鱲...估唔到...白鱲連手板咁大隻既死由魚都食得落 !! 仲有...因為對假餌開始有興趣..所以今次係我第一次玩假餌..須然得青鶴一條...以後會比心機...再.....

今次好多謝... ...

好勁ah!好大條ah!! 幾多斤ah?  
隻手無乜野ma?
anglerboh 發表於 3/9/2007 09:39:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
IVY師姐..隻手整親????
 樓主| IVYVY 發表於 3/9/2007 09:44:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係我自己唔小心...諗住摸0下佢個頭..同佢講bye bye...(因為真係好開心..第一次玩假餌)...點知佢...
BB-X 發表於 3/9/2007 09:51:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
c姐,好大条白立,恭喜,恭喜
嘉露 發表於 3/9/2007 10:00:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
條白立魚好大條呀
李奧鍾 發表於 3/9/2007 10:05:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜哂!
JL-Crazy 發表於 3/9/2007 10:06:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 IVYVY 於 2007-9-3 09:44 發表
係我自己唔小心...諗住摸0下佢個頭..同佢講bye bye...(因為真係好開心..第一次玩假餌)...點知佢...

放魚莫摸頭,摸頭鮮血流~~ (講笑講笑)

祝你快 d 好番啦。
naobao 發表於 3/9/2007 10:11:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
IVY你成個女殺手咁款:fb4