搜索

[釣具] 本人訂了Shimano Remare黑槓由4.1 等到 8.1還未到

DesmondWong 發表於 31/7/2010 13:20:46 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

本人訂了Shimano Remare黑槓由4.1 等到 8.1還未到

各位C hing 和老闆知不知道發生何事?訂了五個月還未到!!!

naobao 發表於 31/7/2010 13:31:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

呢個問題,你應向店舖查詢架喎
LOUIS狄 發表於 31/7/2010 13:33:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都係~3月19日訂左BBX MG P3000D魚攪等到而家都未到啊!
我問左老闆,佢話不知咩時候做到有貨!暈~~最近我有唸著退唔退返訂金,,
naobao 發表於 31/7/2010 13:52:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都係~3月19日訂左BBX MG P3000D魚攪等到而家都未到啊!
我問左老闆,佢話不知咩時候做到有貨!暈~~最近我有 ...
LOUIS狄 發表於 2010-7-31 13:33

舖頭都好慘架,事實上呢D情況佢地都控制唔到,十分無奈...
就算你唔要訂金,貨到左佢地都一樣要...
幾個至返貨嘅情況,其實都好普遍
kenny327 發表於 31/7/2010 14:17:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Shimano Remare黑槓大約幾錢?
hkpcsl 發表於 31/7/2010 15:04:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 3# LOUIS狄

嘩~ 師兄我同你同一日訂野到今日都未到~
我訂左枝 olega 2-53 到依家都未有 ~
昨日去問老闆話下星期都無就只有退訂, 佢都無計喎~
 樓主| DesmondWong 發表於 31/7/2010 18:22:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我明友年初訂了一部 X 6 BMW 現在都到了呀!勿支黑槓搶手過架(車)!!!!!!聽嚝同 Macau"林林"有現貨,上午 TT 錢比他,下午到HK!
 樓主| DesmondWong 發表於 31/7/2010 18:24:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Shimano Remare黑槓大約幾錢?
四月我訂$7300到
人仔家豪 發表於 31/7/2010 19:25:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我訂魷竿都等成10個月
師兄....睇開d啦
B.BAQUA 發表於 31/7/2010 20:11:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我比你好少少1月中訂紅棍/大白LB絞/杯.......
到現在只返到支紅棍!
不過佐敦老闆話8月中有好多野返希望有La!