搜索

[釣行] 開光只會令人中毒更深更毒

flyfisher 發表於 19/5/2011 23:52:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
回復 40# 寶記

玩飛蠅..........兩叁支竿唔算多........................

好多人會係一竿走天涯.........
回復 支持 反對

a25533910 發表於 19/5/2011 23:56:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 1# patrick.

都好大引!!
回復 支持 反對

mabel 發表於 20/5/2011 00:03:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

#3Line #2竿都Arm.用架..........

mabel
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 00:07:58 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
#3Line #2竿都Arm.用架..........

mabel ...
mabel 發表於 2011-5-20 00:03

唔係嘛       連 Mabel 姐都毒我...
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 00:08:50 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
回復  寶記

玩飛蠅..........兩叁支竿唔算多........................

好多人會係一竿走天涯......... ...
flyfisher 發表於 2011-5-19 23:52

平竿唔想買         貴竿買唔起
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 07:46:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係咪水魚呢 ??  
寶記 發表於 2011-5-19 23:09

水魚 .......... 你就喺 !!   
                     睇過一篇外國文章,幾值得思考 ...........   
   個女教練話:"如果你諗住晌5米外中魚,咁呢個課程就唔啱你喇 !!"
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 07:48:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有機會......揾支#2 毒吓你先
flyfisher 發表於 2011-5-19 23:33

Uncle 好啊 !! ............. 毒瓜佢 !!
回復 支持 反對

flyfisher 發表於 20/5/2011 07:55:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Uncle 好啊 !! ............. 毒瓜佢 !!
bulldog 發表於 2011-5-20 07:48

揸上手,中埋魚.........分分鐘毒發身亡
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 07:55:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
條FLY LINE會打我 俾佢打過幾次, 就知驚啦.
patrick. 發表於 2011-5-19 17:20

抵 ..... ..... 打 !!!
                 因為你 只故你自己想點,唔理佢嘅感受囉 !!
       Kakakakakaka !! ...... ...... 似唔似啲女撇你嗰陣講嘅嘢呢 ??
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 08:00:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
揸上手,中埋魚.........分分鐘毒發身亡
flyfisher 發表於 2011-5-20 07:55

加o埋 Uncle 用冇倒勾o嘅 fly .......... 咪喺真功夫囉 !!
回復 支持 反對