搜索

[釣行] 開光只會令人中毒更深更毒

bulldog 發表於 20/5/2011 19:39:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 19:41:59 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
好啊!! 你買一百幾十枝之後一定會搵到一枝好嘅國產 !!
                           ...
bulldog 發表於 2011-5-20 19:37

咦 !      好意見喎 ...
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 19:43:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁你哋係咪想我入枝#2號啫,國貨最細#3/4
寶記 發表於 2011-5-20 12:17

市場又細,技術又高 !!

OEM 廠就可能有啲鬼貨流入市場 !!

自家研發就未喺時候囉 !!
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 19:44:59 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
我都冇講佢 岸狗狗唔收錢教人 !!
bulldog 發表於 2011-5-20 19:39

咁你去臭河開班授徒囉      "fly 門" 咪可以大展鴻圖
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 19:46:57 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
市場又細,技術又高 !!
                                     ...
bulldog 發表於 2011-5-20 19:43

啱啱收到兩位老友o既 e-mail     有新料睇緊
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 19:53:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁你去臭河開班授徒囉      "fly 門" 咪可以大展鴻圖 ...
寶記 發表於 2011-5-20 19:44

去臭河開臭 Fly 班 ??

實o聽餓死羅菲瘟臭刀囉 !!
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 19:54:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
啱啱收到兩位老友o既 e-mail     有新料睇緊 ...
寶記 發表於 2011-5-20 19:46

唔哂睇喇 !! 買咗先啦 !!
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 20:00:22 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
去臭河開臭 Fly 班 ??
                                       ...
bulldog 發表於 2011-5-20 19:53

你咪開間士多响嗰度囉     仲可以買埋魚糧
回復 支持 反對

寶記 發表於 20/5/2011 20:02:06 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
唔哂睇喇 !! 買咗先啦 !!
bulldog 發表於 2011-5-20 19:54

你忘記咗我哋o既目標  
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/5/2011 20:07:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你咪開間士多响嗰度囉     仲可以買埋魚糧 ...
寶記 發表於 2011-5-20 20:00

賣炸菲 菲好 !!
回復 支持 反對