搜索

[釣具] 新的lure a_a

RyanMing 發表於 19/8/2007 22:27:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今日收工時 見到幾得e...又5係成日見 就買左個來試下~
星期5個晚上一齊來的我.軍曹兄 重有一位師兄...見字                 回一回"

評分

參與人數 1威望值 +10 金幣 +10 收起 理由
火星軍曹 + 10 + 10 毒性強烈!!

查看全部評分

火星軍曹 發表於 19/8/2007 22:30:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 RyanMing 於 2007-8-19 22:27 發表
今日收工時 見到幾得e...又5係成日見 就買左個來試下~
星期5個晚上一齊來的我.軍曹兄 重有一位師兄...見字                 回一回"

搞水面好、但幾重
~柴~ 發表於 19/8/2007 22:31:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我有一個,不過未中過魚.....
 樓主| RyanMing 發表於 19/8/2007 22:33:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 ~柴~ 於 2007-8-19 22:31 發表
我有一個,不過未中過魚.....

我係用來係淡水用的..  隻野都幾貴><" 不過就好d 透明..自然色

軍曹兄:
得個8g 一d都5重
你琴日比個意見我改lure 我諗到gala..等有時間去買d野就改造
重有a..想問下你同我地一齊玩個個叫咩名a?? 我5知點叫佢好><
火星軍曹 發表於 19/8/2007 22:41:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 RyanMing 於 2007-8-19 22:33 發表

我係用來係淡水用的..  隻野都幾貴>

火星軍曹...軍曹.......火星人
hoo0o0ooh 發表於 19/8/2007 23:00:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #1 RyanMing 的帖子

師兄!!隻蟬好過癮喎~~下次約你再去黃金拖過!!
軍曹兄有機會都一齊去玩丫!!
~柴~ 發表於 19/8/2007 23:00:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 RyanMing 於 2007-8-19 22:33 發表

我係用來係淡水用的..  隻野都幾貴>

我就系天水圍阿陳個淡水場用過一次.....
 樓主| RyanMing 發表於 19/8/2007 23:08:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 hoo0o0ooh 於 2007-8-19 23:00 發表
師兄!!隻蟬好過癮喎~~下次約你再去黃金拖過!!
軍曹兄有機會都一齊去玩丫!!

我e-mail你 比我電話你a ^^

~柴~兄:
個人見解... 可能個日d 魚5開胃呢..
我個人都5覺得一定要貴野先中到魚..
平都得.... 火星軍曹 兄 都係用左個2x-3x$ge 中左la
有時將個LURE 改變下佢ge 動作 又可能中呢...
我新手一個...去左3次黃金...3日打龜..第3日都好d ..下午5點左右 用個poper打左一陣都5食..轉左位...改改個動作...就冇lala 有魚飛來食la 哈哈...最後都係打左龜...不過真係好過引(重回憶緊
~柴~ 發表於 19/8/2007 23:51:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 RyanMing 於 2007-8-19 23:08 發表
~柴~兄:
個人見解... 可能個日d 魚5開胃呢..
我個人都5覺得一定要貴野先中到魚..
平都得.... 火星軍曹 兄 都係用左個2x-3x$ge 中左la
有時將個LURE 改變下佢ge 動作 又可能中呢...
我新手一個 ...

你講得岩~
火星軍曹 發表於 20/8/2007 00:16:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

幻想力太多.....做5到嘢架

原帖由 ~柴~ 於 2007-8-19 23:51 發表

你講得岩~

行動最實際

送你一條平價魚

送你一條平價魚