搜索

[釣行] 2007/10/09 大埔試釣...爽

最強幻象 發表於 10/10/2007 22:38:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>浦克</i> 於 2007-10-10 10:34 PM 發表

象或許你講得無錯...............................!

我由悟夠十歲開始入魔...見盡香港水質由好變壞...時間極短...

但由壞變返好...時間就用左好耐...

當然要變返幾十年前既水質跟本無可能...

起碼...希望可以維持好少少既...水質...

所以就要大家釣魚人盡一分自己既力量呢...
anglerboh 發表於 10/10/2007 22:39:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #6 浦克 的帖子

...噚曰睇完報紙
報導十一黄金周後..國內情況..d人幾冇公德
唔怪得..好多國家..都唔歡迎內地遊客
浦克 發表於 10/10/2007 22:40:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2007-10-10 22:38 發表

我由悟夠十歲開始入魔...見盡香港水質由好變壞...時間極短...

但由壞變返好...時間就用左好耐...

當然要變返幾十年前既水質跟本無可能...

起碼...希望可以維持好少少既...水質...

所以就要大家釣魚人盡一分自 ...

對! 釣魚人盡一分力!
浦克 發表於 10/10/2007 22:41:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 anglerboh 於 2007-10-10 22:39 發表
...噚曰睇完報紙
報導十一黄金周後..國內情況..d人幾冇公德
唔怪得..好多國家..都唔歡迎內地遊客

唔好睇到咁啦! 有時回國內工作, 都有好多好文明的中國人, 老實說, 有時香港既人比起國內同胞, 更無公德!
520038 發表於 10/10/2007 22:44:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
0個度地下 間唔中都會有d 墨蹟~~~

0個度行入去真係遠左d ... but 總近過行去你個主場..
踩單車入去好好多~~~~

恭喜釣獲~!
嵐哥仔 發表於 11/10/2007 00:22:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
今日我都有去釣呀....
3hit3get3放生...
朋友一hit一get一放生...
隻隻都幾大隻(我覺得)
都係多得旦哥
ps:我破龜喇..重要中3口
givenwu 發表於 11/10/2007 00:47:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 dxxcuss169 於 2007-10-10 22:31 發表

浦克兄...你太抬舉我了...

分享釣點就正如分享喜悅般...釣魚...都只是求開心吧...!!
好像昨天...我將此行釣況同另一網友分享...響今晚...佢就去左試釣...岩岩佢仲好開心咁打電話俾我...話首次感受拉竿頭滋味 ...

旦哥仔,我係小胡呀,咁見樓下就腳撞撞啫.雖然條長廊都行都你死
bobjai 發表於 11/10/2007 02:43:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有得玩, 行到死我都去呀~~
衝衝衝呀~~

仲有飛常感謝樓主無私既分享!!

嵐哥仔 發表於 11/10/2007 08:33:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 dxxcuss169 於 2007-10-10 22:31 發表

浦克兄...你太抬舉我了...

分享釣點就正如分享喜悅般...釣魚...都只是求開心吧...!!
好像昨天...我將此行釣況同另一網友分享...響今晚...佢就去左試釣...岩岩佢仲好開心咁打電話俾我...話首次感受拉竿頭滋味 ...

多謝你同我講....又近我同小胡...咪撞下睇下有冇囉....點知又有
筏門中人 發表於 11/10/2007 13:37:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
勁呀師兄 果個位日日都好食風架wo