搜索

[釣具] GAMAKATSU G IV

sunhee 發表於 11/10/2007 11:41:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
4.5 m, 2800 yen, 115 g 1-4号鉛, 1-3号 line
5.0m, 29500 yen, 170g, 1-4 号鉛, 1-3号 line
遠投M 4.5m 33500 yen, 230g, 3-10 号鉛, 2- 6号 line
遠投M 5.0m, 36000 yen, 250 g, 3-10 号鉛, 2-6 号line
遠投H 4.8m, 36500 yen, 285g, 5-15 号鉛, 3-8 号line
最強幻象 發表於 11/10/2007 14:35:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>短棍</i> 於 2007-10-11 01:10 AM 發表

幻象師兄請問呢枝野有無1.5架.如果有.腳綫可以用到幾多號.用佢黎切0的3.4野既紅鮋掂唔掂.因為呢排0的大紅鮋成海都係.我用枝R-R成日只能上0的2.3野.原本諗住買枝.或.不過聽完你介紹.好似可以用你講呢枝.唔該幻象師兄 ...

呢支汐來防係~千又竿~...同attender, G-tune 跟本係二回事...

有時上魚除左個人技術外...好講究個釣場...無話一定粗竿先上到魚呢...
chan 發表於 11/10/2007 15:59:00 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
最強幻象前輩,不如你話埋畀我知邊度有得賣,同邊度低啲,可以pm講我知嗎
最強幻象 發表於 11/10/2007 19:03:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>chan</i> 於 2007-10-11 03:59 PM 發表

最強幻象前輩,不如你話埋畀我知邊度有得賣,同邊度低啲,可以pm講我知嗎

我pm答左你啦...收悟到咩...
樹根哥 發表於 12/10/2007 10:33:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都想知呀!最強幻象前輩,PM比我好嗎?
kaman 發表於 12/10/2007 11:14:06 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
PM  ma比我好嗎?我都想知呀!thx
最甜幻想 發表於 12/10/2007 11:21:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哎也...無左段pm呀... 唯有再打過...
navyseal4021 發表於 12/10/2007 11:31:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都想知呀!PM比我好嗎??
Thanks!!
kaman 發表於 12/10/2007 11:31:29 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
唔該....多口問句... 最甜幻想,是否= 最強幻象
alex_dick 發表於 12/10/2007 11:33:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2007-10-11 14:35 發表

呢支汐來防係~千又竿~...同attender, G-tune 跟本係二回事...

有時上魚除左個人技術外...好講究個釣場...無話一定粗竿先上到魚呢...

咁佢應該系硬野定軟野
佢會吾會軟過支attender