搜索

[釣具] GAMAKATSU G IV

最強幻象 發表於 12/10/2007 11:35:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>kaman</i> 於 2007-10-12 11:31 AM 發表

唔該....多口問句...  最甜幻想,是否= 最強幻象

你估下...
最強幻象 發表於 12/10/2007 11:38:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>alex_dick</i> 於 2007-10-12 11:33 AM 發表

咁佢應該系硬野定軟野
佢會吾會軟過支attender  

一支~千又~竿...一支~古叻~竿...調子完全悟同...

千又竿偏向軟身...所以就好似~魚神大大~所講...一支釣味好重既竿...
alex_dick 發表於 12/10/2007 11:39:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
最強幻象 發表於 12/10/2007 11:41:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #24 alex_dick 的帖子

你想識佢呢...
alex_dick 發表於 12/10/2007 11:56:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2007-10-12 11:38 發表

一支~千又~竿...一支~古叻~竿...調子完全悟同...

千又竿偏向軟身...所以就好似~魚神大大~所講...一支釣味好重既竿...

attender系古叻等尼架咩
見個fd用同系網到睇到都好似話支野幾軟下喎

但系你介紹個支軟野我反而好有興趣喎
死啦大獲~~~~
點解我會睇到尼段野架
最強幻象 發表於 12/10/2007 12:00:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #26 alex_dick 的帖子

應該話..attender係一支~磯竿~...算悟算古叻真係悟太敢講...

磯竿比千又竿會硬D...

而千又竿你中條大D都幾考技術...所以釣味好重...

但以呢支竿既價錢...真係超值...

係喎...你地對個魚場party...有無興趣呀...
alex_dick 發表於 12/10/2007 12:20:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2007-10-12 12:00 發表
應該話..attender係一支~磯竿~...算悟算古叻真係悟太敢講...

磯竿比千又竿會硬D...

而千又竿你中條大D都幾考技術...所以釣味好重...

但以呢支竿既價錢...真係超值...

係喎...你地對個魚場pa ...

好囉喎~~  吾好再講超吾超值好喎
不過支竿拿上手輕吾輕身,有無聚頭問題呀

尋日好眼訓又好似有小小作傷風所以好早訓,無傾過

你無同個隻野傾咩
其實最大問題系佢之馬
佢如果肯去就好辦事啦
最強幻象 發表於 12/10/2007 12:36:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #28 alex_dick 的帖子

呢支竿...最長都係得5.0m...5米竿點會錘頭...而且拎上手好輕...好舒服...

真係...好超值呀...:rr3 我斷左支a-one...都想買佢黎hea釣...

不過支a-one家下配完返黎既話...同支新竿無乜分別...所以悟買住囉...(第三第四本全換)

當然我有問過佢啦...佢話問下你地架喎...你地溝通下先啦...
alex_dick 發表於 12/10/2007 13:10:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2007-10-12 12:36 發表
呢支竿...最長都係得5.0m...5米竿點會錘頭...而且拎上手好輕...好舒服...

真係...好超值呀...:rr3 我斷左支a-one...都想買佢黎hea釣...

不過支a-one家下配完返黎既話...同支新竿無乜分別...所以悟買住囉 ...

個隻死野玩野呀
問我地  
咁多人我估佢去先怪

如果隻野去我吾訓都去

最強幻象 發表於 12/10/2007 13:12:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #30 alex_dick 的帖子

車...知鬼佢係咩...無人叫你大大聲咁..show自己架麻...

除非佢自己印定咭片...諗住派比人啦...

係喎...佢今日無上黎咩...