搜索

[釣行] 美食fit 魷一天遊

tonychow 發表於 3/12/2007 20:24:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #13 白賴人 的帖子

<
即叫即到

wave 發表於 3/12/2007 20:30:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
~~越睇越肚餓呀........OT中......引死人喇......:mm24 :mm24 :mm24
JL-Crazy 發表於 3/12/2007 20:35:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 白賴人 發表於 3/12/2007 20:40:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 tonychow 於 2007-12-3 20:24 發表
即叫即到

many thx .....靚機影靚雞haha
 樓主| 白賴人 發表於 3/12/2007 20:46:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 leo123 於 2007-12-3 20:16 發表
白師父你咁型仔...唔洗整花個樣啦~~

講笑咩....個個話我只有偶像派既實力, 同實力派既樣貌ga wor
wild_dog 發表於 3/12/2007 23:07:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
白師兄,估唔到高流灣除左魷之外仲有咁正既美食,好吸引喔
等我哄下女朋友仔先 ,睇下星期日可唔可以出到黎玩,得既話,受埋我玩,可以嘛

星期六果日,你走左之後,有個唔識fit既女人係我隔離中左隻斤幾墨墨呀 點解唔係我中架

而我女友亦釣到人生第一隻魷 ,仲要收到上黎之後係空中放黑色煙花 ,搞到佢隔離個女人頭又中晒 ,衫又中晒,好在我唔係佢隔離姐

雖然呢隻魷好B,但好彩俾佢fit到 ,重燃佢fit既鬥志 ,忘記死蝦既悲傷 ,亦間接令我可以繼續fit魷,哈哈
 樓主| 白賴人 發表於 4/12/2007 11:01:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 wild_dog 於 2007-12-3 23:07 發表
白師兄,估唔到高流灣除左魷之外仲有咁正既美食,好吸引喔
等我哄下女朋友仔先 ,睇下星期日可唔可以出到黎玩,得既話,受埋我玩,可以嘛

星期六果日,你走左之後,有個唔識fit既女人係我隔離中左隻斤幾墨 ...

當然可以啦....你女友隻魷有冇影相呀, post 上黎睇下啦, 人生第一魷c 兄們一定俾多d 分你
個女人可能拋左隻蝦出去冇做動作, 所以沈低中到墨, 下次你都可以試下啦:me6
wild_dog 發表於 4/12/2007 13:11:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 白賴人 於 2007-12-4 11:01 發表

當然可以啦....你女友隻魷有冇影相呀, post 上黎睇下啦, 人生第一魷c 兄們一定俾多d 分你
個女人可能拋左隻蝦出去冇做動作, 所以沈低中到墨, 下次你都可以試下啦:me6 ...

佢唔肯俾我POST張相上黎呀 佢話隻魷咁細,實俾人

佢話要FIT到隻大D先POST上黎喎

個女人拋到好近架咋 乜沉底唔做動作FIT到墨既咩
kamyun 發表於 4/12/2007 18:48:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我又想去食...叫埋我
 樓主| 白賴人 發表於 4/12/2007 20:30:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kamyun 於 2007-12-4 18:48 發表
我又想去食...叫埋我

this sun ok ?????