搜索

[釣具] 新牌仔, Hello Everybody~^^

炒蜆 發表於 27/12/2007 21:51:32 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
大家好噢~ 在下係新手, 初到貴境, 多多指教,
post 睇過一排見 Lee D 師兄好似好鐘
情吸毒咁, 就放少少今日吸既野同大家 share la~~^^

毒癮冇曬, 荷包 bye bye ~(veryvery expensive =3=....)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

罪魁禍首

登錄/註冊後可看大圖

少少地, 吸住先, 別見笑 (百人斬..)

登錄/註冊後可看大圖

評分

參與人數 2金幣 +100 收起 理由
shek9kung + 50 歡迎!!!!!!!!!!!!!!!!
浦克 + 50 我愛ZQ~~

查看全部評分

樓主| 炒蜆 發表於 27/12/2007 22:06:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 J.I. 於 2007-12-27 21:56 發表
hello mate, i dun even have to look at ur gears according your floor at your flat i know u've spent some money leh~ keekeekee jkz lolzzz

幻覺來的, 別誤會.
浦克 發表於 27/12/2007 22:18:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有人放毒呀! 睇黎我都要準備下排下毒先.....................!
松田先生 發表於 27/12/2007 22:23:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-12-27 22:18 發表
有人放毒呀! 睇黎我都要準備下排下毒先.....................!

克爺~~你都好耐冇放毒啦~
 樓主| 炒蜆 發表於 27/12/2007 22:27:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-12-27 22:18 發表

我依家連買排毒美顏寶既 $ 都冇喇....

係 wow, 順便想問下浦克哥 (韓國叫法 ?) 你粒
JM knob where 買 & 要 how much?
浦克 發表於 27/12/2007 22:39:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 炒蜆 於 2007-12-27 22:27 發表

我依家連買排毒美顏寶既 $ 都冇喇....

係 wow, 順便想問下浦克哥 (韓國叫法 ?) 你粒
JM knob where 買 & 要 how much?

收pm啦!
浦克 發表於 27/12/2007 22:40:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2007-12-27 22:23 發表

克爺~~你都好耐冇放毒啦~

你話實, 你係唔係想睇先得既???
avstar 發表於 27/12/2007 23:38:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #7 浦克 的帖子

克爺,可否話pm給小弟呀,我都想知同買呀...... (JM knob )
浦克 發表於 28/12/2007 08:56:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 avstar 於 2007-12-27 23:38 發表
克爺,可否話pm給小弟呀,我都想知同買呀...... (JM knob )

請收PM!
avstar 發表於 28/12/2007 11:41:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #10 浦克 的帖子

Thanks a lot......