搜索

[釣行] 又黎通宵巴士

gilsonli 發表於 16/1/2008 10:42:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<

要有夜景既地方中鱸... 我怕會行死d 妹妹...

你開住間 7 人van 俾佢地坐可能好d
lkm001xx 發表於 16/1/2008 12:24:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2008-1-15 14:41 發表

哈哈... 第一次聽...

你有冇試過因為開杯影相d pe 炒粉...?

如果你d pe 是濕濕的... 除非好大風... 一般都唔會彈出來的...

仲有自然彈出的pe... 好少會炒粉球的...

不過各有各法... ...

又唔係咁講喇,開左杯條魚跳兩跳~D絲咪Q住哂條"大鱸"囉~

我成日都遇倒架啦~可能你未遇過o車~

D"大鱸"好易就Q架喇~你釣D"大鱸"先得架~

下下釣細~又點會知"大鱸"Q絲果種苦況~
gilsonli 發表於 16/1/2008 12:35:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 lkm001xx 於 2008-1-16 12:24 發表

下下釣細~又點會知"大鱸"Q絲果種苦況~ ...

咁又係呀... 我拖鱸次次都係好彩... 冇咩技術... 未過百cm 又真係細...

不過唔知幾大條先叫大呢...?
gilsonli 發表於 16/1/2008 12:44:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 lkm001xx 於 2008-1-16 12:24 發表

你d松鼠狗仔乖唔乖呀... 哈哈
 樓主| 瘋子 發表於 16/1/2008 12:48:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2008-1-15 14:47 發表
樓主我想問問... 你去了兩次... 有冇得出d 咩結論...
呢個釣場咩釣位咩流水中魚呢...?

次次出動都拖咁多小時... 真係唔係個個假餌釣手會咁做...

其實就單單兩次既釣獲好難有d咩結論~~~
就算有收獲都唔敢下結論, 以免誤導人
 樓主| 瘋子 發表於 16/1/2008 12:53:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

其實釣魚冇分大細o既~~咁諗只會比壓力自己....
HaZEL..SaM 發表於 16/1/2008 13:40:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

師兄..洗鬼理佢咁多咩...

條友本身都唔方正常...點講都唔會明嫁啦...

吱吱喳喳...成個細路仔咁...

不用理會他吧.......
gilsonli 發表於 16/1/2008 13:50:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 HaZEL..SaM 於 2008-1-16 13:40 發表

師兄..洗鬼理佢咁多咩...

條友本身都唔方正常...點講都唔會明嫁啦...

吱吱喳喳...成個細路仔咁...

不用理會他吧.......

哈哈... 好中意你d 回帖... 好直接...

近來唔見你出帖... 玩咩多呀...?
dodoiloveu 發表於 16/1/2008 14:14:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
總之未拖過百既米拖到佢有
未清楚個釣場就去多幾次LA~
各有各法~大家研究完就算LA~唔好講多過釣~

SAM 哥~ 幾時帶埋我去攪你果D屎A! 次次攪咁多舊你攰唔攰A!
gilsonli 發表於 16/1/2008 14:47:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 瘋子 於 2008-1-16 12:48 發表

其實就單單兩次既釣獲好難有d咩結論~~~
就算有收獲都唔敢下結論, 以免誤導人

大家討論一下... 我以前都有去東涌...
我通常拖退流近底...

如果冇交流... 少左一個可以進步既機會...

好似你唔講... 我都唔知pe 開杯有人會有呢個問題...
點知我俾人叫我釣多d大鱸... 真係呆晒...

如果討論區唔講野... 變左相薄kala...