搜索

[釣具] 到手啦~RCS Double Handle

松田先生 發表於 16/1/2008 20:11:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
呢個月內~多得【浦克壞人】...唔係...係【浦克大人】不停放毒 ,令我睡夢中也想起玩具而驚醒 ,佢老人家間中又post下Breaden嘅Double Handle 點靚點靚,又話RCS Double Handle 一定要買...唉...終於返嚟啦~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

評分

參與人數 5金幣 +399 收起 理由
hoiyatc + 100 老闆,點解唔DIY呀
了神 + 49 你都有今日啦...哈哈哈...
joecylee + 50 你都係毒!!
TiGER + 100 拿去平"行"吓啦.doule handle好平行 ...
浦克 + 100 拿去幫補下啦!

查看全部評分

浦克 發表於 16/1/2008 20:13:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-1-16 20:11 發表
呢個月內~多得【浦克壞人】...唔係...係【浦克大人】不停放毒 ,令我睡夢中也想起玩具而驚醒 ,佢老人家間中又post下Breaden嘅Double Handle 點靚點靚,又話RCS Double Handle 一定要買...唉...終於返嚟啦~~: ...

早排我係街執到一枝"士巴拿", 要唔要都放上來比松田老大你過一過目~~~
 樓主| 松田先生 發表於 16/1/2008 20:14:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2008-1-16 20:13 發表

早排我係街執到一枝"士巴拿", 要唔要都放上來比松田老大你過一過目~~~

浦克大人~你又想點呀?~ 年尾啦~就住嚟好喎~
浦克 發表於 16/1/2008 20:17:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-1-16 20:14 發表

浦克大人~你又想點呀?~ 年尾啦~就住嚟好喎~

我都無放毒好很耐啦~~~ 你頂得順既~~~
 樓主| 松田先生 發表於 16/1/2008 20:18:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2008-1-16 20:17 發表

我都無放毒好很耐啦~~~ 你頂得順既~~~

視覺上當然頂得順~ 銀包度頂唔順之嘛~
浦克 發表於 16/1/2008 20:20:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-1-16 20:18 發表

視覺上當然頂得順~ 銀包度頂唔順之嘛~

我果d好碎料o者, 等我影下相先~~~
 樓主| 松田先生 發表於 16/1/2008 20:21:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2008-1-16 20:20 發表

我果d好碎料o者, 等我影下相先~~~

影好d喎~~壞人...唔係..係【浦克大人】
浦克 發表於 16/1/2008 20:37:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-1-16 20:21 發表

影好d喎~~壞人...唔係..係【浦克大人】

影我就一定唔得唔好既啦........................................
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1金幣 +50 收起 理由
松田先生 + 50 頂..................

查看全部評分

樓主| 松田先生 發表於 16/1/2008 20:50:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
老兄~~你個94mm呢?
浦克 發表於 16/1/2008 20:54:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-1-16 20:50 發表
老兄~~你個94mm呢?

我無買94mm喎, 無錢同要咁多隻做咩鬼? 話時話重影漏左一隻~~