搜索

[釣具] 我都到手啦~exist加RCS Double Handle

小銘 發表於 17/1/2008 00:00:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
呢個月內~多得【浦克壞人】...唔係...係【浦克大人】不停落毒 ,令我發夢中也想起玩具而驚醒 ,佢老人家間中又講13嘅Double Handle 點靚點靚,又話RCS Double Handle 一定要買...唉...終於返嚟啦~~

老友~我仲加多你一對 水松波仔~

評分

參與人數 5金幣 +300 收起 理由
HOOKER7 + 50 做?攞咗我隻鮫...............
hoiyatc + 50 又黎大會限定!?
松田先生 + 50 拎去買水松~~~
浦克 + 100 你同我慳d啦!~~
joecylee + 50 毒性強烈!!

查看全部評分

06wilson 發表於 17/1/2008 00:25:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
小銘c兄,
隻鉸真係好正 又其水松波波更係一絶啦
咁埋單落樓要多少$
阿恆 發表於 17/1/2008 03:14:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
佢視錢財如糞土.....係咁多糞土......埋單只係比個銀包人...自己拎....佢自己都唔知幾$
ken0100 發表於 17/1/2008 03:22:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好鬼靚....
好彩我隻攪唔o岩用....唔係差d俾你毒到....
 樓主| 小銘 發表於 17/1/2008 09:00:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
浦克 發表於 17/1/2008 09:00:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
加水松knob, 你都唔係第一個啦, 學埋晒7哥d野, 你慳d啦人粉!!!
 樓主| 小銘 發表於 17/1/2008 09:01:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿恆 於 2008-1-17 03:14 發表
佢視錢財如糞土.....係咁多糞土......埋單只係比個銀包人...自己拎....佢自己都唔知幾$

錢財身外物~ 所以我唔會留佢o係我身邊o既~~~
 樓主| 小銘 發表於 17/1/2008 09:02:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 ken0100 於 2008-1-17 03:22 發表
好鬼靚....
好彩我隻攪唔o岩用....唔係差d俾你毒到....

遲d到你換鉸就唔係咁講o架喇~~~
 樓主| 小銘 發表於 17/1/2008 09:03:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2008-1-17 09:00 發表
加水松knob, 你都唔係第一個啦, 學埋晒7哥d野, 你慳d啦人粉!!!

呵呵~~~ 你理我~~
浦克 發表於 17/1/2008 09:08:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2008-1-17 09:03 發表

呵呵~~~ 你理我~~

有品味.....就更係換黑檀啦~~~~~~~~~