搜索

[釣場] HKEC - 巧遇餌木墳場

kingston 發表於 28/1/2008 11:28:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<
尋日連同13位HKEC嘅一衆弟兄姊妹, 參加咗第一屆嘅會內賽, 比賽地點係北水...........

尋日天氣超凍.... 朝早起身睇天氣, 只有11度.... 最高12度???
不幸地.... 揀中個超級夢幻地獄釣場......
正所謂.... 唔斷唔驚, 一斷就斷到面青.......
個場暗藏殺機.... 好多較剪石.... 超多暗礁, 壞人話齋, 我地(d餌木)深受傷忠困擾
4個人, 一個位, 都唔見半百餌木......

講到釣獲.... 北水都仲未見有巨型魷.... 去咗邊呢??

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 9金幣 +480 收起 理由
shek9kung + 100 補番補番!!!!
helloboyfl + 30 唔駛鍚住d囡囡! 買啦, 買啦
紅馬王子 + 50 拿去買餌木啦
鬼佬joe + 50 God Bless You!!
車厘 + 20 深表同情!!!
ReynoldHa + 100 俾你買餌木!!
panda + 30 ...願主與你同在..阿門
JL-Crazy + 50 勁~~~正~~~冇得頂.
浦克 + 50 無敵交剪石!

查看全部評分

HappyClam 發表於 28/1/2008 12:04:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都無咗8隻
panda 發表於 28/1/2008 12:08:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 1# 的帖子

...投進主的懷抱..安息吧!!

.......................................不過..你..多數上唔到天堂!!!
 樓主| kingston 發表於 28/1/2008 12:15:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| kingston 發表於 28/1/2008 12:18:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 panda 於 2008-1-28 12:08 發表
...投進主的懷抱..安息吧!!

.......................................不過..你..多數上唔到天堂!!!

係, 同意.... 做壞事嘅人, 係上唔到天堂嘅!!!!

btw, 你幾時得閒?? 我打算殺咗你!
JL-Crazy 發表於 28/1/2008 12:19:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 京士頓 於 2008-1-28 12:15 發表

最後點算..... 我..... 14隻.......

哈~~你唔係最多~我.........20 隻 .
車厘 發表於 28/1/2008 12:26:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2008-1-28 12:19 發表

哈~~你唔係最多~我.........20 隻 .

廿隻~wan1775465303.jpg^
JL-Crazy 發表於 28/1/2008 12:28:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 車厘 於 2008-1-28 12:26 發表

廿隻~wan1775465303.jpg^

斷得開心,甩得過癮~
鄧波比 發表於 28/1/2008 12:30:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
天寒地凍,死得淒慘,消耗品預左無架la,下次一定要征服呢個墳場
 樓主| kingston 發表於 28/1/2008 12:45:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鄧波比 於 2008-1-28 12:30 發表
天寒地凍,死得淒慘,消耗品預左無架la,下次一定要征服呢個墳場

哈... 好呀~好呀~~

經過尋日嘅訓練...... 哈... 覺得自己D水平飛行都控得好咗~