搜索

(義賣)「2008 年北京奧運會福娃儲值咭珍藏套裝」

IVYVY 發表於 26/6/2008 17:46:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
「2008 年北京奧運會福娃儲值咭珍藏套裝」。珍藏套裝內有面值 $88「福娃」儲值咭 1 張,以及「貝貝」、「晶晶」、「歡歡」、「迎迎」及「妮妮」$30 增值券各1張(總儲值額︰$238。) 現拍賣 $250。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
sunhee + 100 善事不問回報, 但小小心意, 請笑納 ...

查看全部評分

sunhee 發表於 26/6/2008 23:55:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
呢到係賑災區, ng 係吹水區! 希望入來出post gae 人都係認真出價做善事或表示支持出錢出力gae 樓主. 大家都係為災民出力. 可能你覺得有些拍賣品不及你口味要求, 但為左不要影響其他網友, 請不要發出負面評論. 重申一次  , 呢到係賑災區, ng 係吹水區! 希望大家入來 係做善事, 而不是發出無聊及無建樹的意見. -- Sunhee
sunhee 發表於 26/6/2008 23:56:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我要! $250!
阿恆 發表於 27/6/2008 01:39:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
sunhee...麻煩曬....
我會將一D同無關、無謂、無禮、之吹水回POST刪除不再加以警告,敬請留意...

細路一個 發表於 27/6/2008 02:18:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 sunhee 於 2008-6-26 23:55 發表
呢到係賑災區, ng 係吹水區! 希望入來出post gae 人都係認真出價做善事或表示支持出錢出力gae 樓主. 大家都係為災民出力. 可能你覺得有些拍賣品不及你口味要求, 但為左不要影響其他網友, 請不要發出負面評論. 重申一 ...

SORRY..唔係有心攪事
在此對樓主道歉

評分

參與人數 1金幣 +50 收起 理由
sunhee + 50 明白事理

查看全部評分

sunhee 發表於 27/6/2008 03:24:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 細路一個 於 2008-6-27 02:18 發表

SORRY..唔係有心攪事
在此對樓主道歉

ah 恆同我都知你唔係有心攪事. ng 係就一早 同扣你分la! . 其實你ng洗道歉甘嚴重, 樓主一定明白你只係講下意見而非惡意.

至於我和ah恆對你之前出帖gae意見, 比著其他人可能會不滿而諸多解釋爭辯一番. 但你不但無ng高興,反而洒洒脫脫甘向樓主道歉, 也絕對值得一贊! 多謝你明白事理.
細路一個 發表於 27/6/2008 03:43:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 sunhee 於 2008-6-27 03:24 發表

ah 恆同我都知你唔係有心攪事. ng 係就一早 同扣你分la! . 其實你ng洗道歉甘嚴重, 樓主一定明白你只係講下意見而非惡意.

至於我和ah恆對你之前出帖gae意見, 比著其他人可能會不滿而諸多解釋爭辯一 ...

咁事實係我多口啫..道左歉大家好做..我明白
浪人寶 發表於 11/7/2008 13:57:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 樓主 IVYVY 的帖子

Sunhee.唔好意思.我都有興趣.我出$300.