搜索

[釣行] 11月16日- 浦台

vyin 發表於 17/11/2008 21:32:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<
琴日5點幾起身,帶齊囡囡,出發~
9點幾到達浦台,風景真係好靚~
上岸後,馬頭前端比人佔領,冇所謂~
我同朋友在橋頭位 FIT左冇耐,其他同船既釣友O系馬頭端先中幾口~
我地就.... 突然間,CLICK石~ 唔係喎,郁既,威力好大,頂左兩野,甩左,返黎條女有舊肉,唉~
隔一陣,個FD話有野HI下HI下隻虾,跟住返到水面,WA~成隻航空母艦咁既尤O系水面,跟手叫朋友一抽~中呀~
點知,又係甩左,連甩兩口,今日冇運行...

再過左一個鐘,仲未開齊,冇晒心機...LEE個時候開始多船,好多鬼妹~
跟手換隻日本囡囡落場搵下客先~
正當睇鬼妹睇到興起之際,個拉力係咁出,勁野,今次冇走雞,上到水面~不過隻船仲落緊客,快D啦~
第一時間影返張相先~
PO TOI 11.jpg
紀錄尤,YEAH~ 點知...

POI TOI 2.jpg
比佢啜左隻手指入去,一咬~喂~LEE張唔好影~

對唔住啦你今日要死~
搞到我鬼死咁痛,仲成地血...
由於手痛關係,唔打咁多,去相~
PO TOI 4.jpg

LEE隻係第二隻~
PO TOI 5.jpg
喂~擺個第二個POST呀~

PO TOI 6.jpg
第三隻~LEE個時候留意下隻囡囡,巳比人輪完...今日第一日落場就搞成咁... 全日中既都係用佢~

朋友影多次第一隻衰野先~