搜索

[釣行] 090405 世外桃園遊

好黑仔 發表於 7/4/2009 16:21:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
好黑仔哥哥,

來日方長,那怕無機會 !!!!!

考試唔可惡,o係鍛鍊真正醒目仔o既過程。

比心機讀好o的書,第日出o黎做o野時做個真正醒目仔。

事業有成,出o架艇同我o地 Boat FLY。

記住要有魚子醬公仔麵招呼我o ...
bulldog 發表於 2009-4-6 17:32

如果到時又何止請食魚子醬公仔麵
滿漢全席都得啦!!
flyfisher 發表於 7/4/2009 17:36:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Nice gathering!!...I'm sure you guys had a good time...nice work!!

cheers
trouty
trouty 發表於 2009-4-7 15:44

Thanks mate,

If you'd let us know when you are coming to HK, we can arrange a fishing trip with you!
 樓主| bulldog 發表於 7/4/2009 18:25:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Nice gathering!!...I'm sure you guys had a good time...nice work!!

cheers
trouty
trouty 發表於 2009-4-7 15:44

Hi Trouty,

Any good catch last weekend ?
 樓主| bulldog 發表於 7/4/2009 18:32:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
如果到時又何止請食魚子醬公仔麵
滿漢全席都得啦!!
好黑仔 發表於 2009-4-7 16:21

哪哪哪 !!! 年青人,咁快就學到咁屎豪 !!!!  

Boat Fly 緊,邊鬼個得閑食滿漢啊 !!!!  

到時我o地都變晒老鬼,食清o的好 !!!!!   
kk.kk 發表於 7/4/2009 23:19:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

又有相睇

加完相...........快D加分
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 5金幣 +300 收起 理由
歐穎海 + 50 攝影分!!
freelyfish + 50 我好羨慕!!
bulldog + 70 靚相分 !!!!!
mabel + 50 你個&amp;quot;大自然人&amp;quot;!!
flyfisher + 80 攝影分!!

查看全部評分

flyfisher 發表於 8/4/2009 07:58:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
加完相...........快D加分
kk.kk 發表於 2009-4-7 23:19

哈哈...........出到聲, 想唔加................都唔得喇

想問鹿頸可以飛嗎?
CLIVEYEUNG 發表於 8/4/2009 09:09:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
都幾過引, 睇你地玩得好開心
好黑仔 發表於 8/4/2009 10:22:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

Boat Fly 緊,邊鬼個得閑食滿漢啊 !!!!  

到時我o地都變晒老鬼,食清o的好 !!!!!   
bulldog 發表於 2009-4-7 18:32

講起魚子醬,一定要跟香賓先叫正
肥斌 發表於 8/4/2009 13:12:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係多謝板主攪喱次釣行
等我用spoon既字典上多了兩種記錄魚( 釘公 & 三鬚 )
謝謝
 樓主| bulldog 發表於 8/4/2009 17:46:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
講起魚子醬,一定要跟香賓先叫正
好黑仔 發表於 2009-4-8 10:22

靚白酒得啦 !!!!  香賓好屎易上頭,因住嘔到你成艇都o係 !!!!!!