搜索

[其他] kfd spring collection 09

kfd 發表於 25/4/2009 15:23:53 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<
老婆尋日去行街﹐原來比suprise我﹐全部都係釣魚服飾﹐好鐘意

DSCF4702.JPG DSCF4703.JPG DSCF4704.JPG

評分

參與人數 2金幣 +150 收起 理由
mabel + 50 我好欣賞!!
bulldog + 100 比亞 Kfd 嫂o既 !!

查看全部評分

好黑仔 發表於 25/4/2009 15:55:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
釣魚其實都要有家人既支持

版大就有了
bulldog 發表於 25/4/2009 16:26:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
呀 !!!
唔知o物o野叫做一時時呢 !!!!

我有個預感,可能o下次信用卡月結單到o既時候會有條驚喜既鑽石戒指數 !!!!!
Kakakakakaka ................
bulldog 發表於 25/4/2009 16:42:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哦 !!!

呢件咪o係傳說中o既 " 超級完美背心 " !!!!

登錄/註冊後可看大圖
bulldog 發表於 25/4/2009 16:49:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
o衣  !!!!!

件 T- shirt o的 Fly 點解隻隻都紮多左粒愛心o既 ??  

登錄/註冊後可看大圖
trouty 發表於 25/4/2009 17:39:44 | 顯示全部樓層 IP:- 上海嘉定區
Nice...columbia must be having sales recently...wahaha...

cheers
trouty
kk.kk 發表於 25/4/2009 21:27:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哦 !!!

呢件咪o係傳說中o既 " 超級完美背心 " !!!!

登錄/註冊後可看大圖

bulldog 發表於 2009-4-25 16:42
乜摸人脾拿,都有釣魚背心出,真係要整番件。
mabel 發表於 29/4/2009 15:00:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我昨日去過專門店睇過,件釣魚背心好鬼正,

但價錢就好鬼貴.我鍾意件T裇.可以等有Discount先至買.

mabel
bulldog 發表於 29/4/2009 22:54:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我昨日去過專門店睇過,件釣魚背心好鬼正,

但價錢就好鬼貴.我鍾意件T裇.可以等有Discount先至買.

mabel ...
mabel 發表於 2009-4-29 15:00

o係囉,件T恤咁鬼多蟲,正常人點會買啊 ?
Kfd 嫂都正常,不過知個老公鐘意蟲先買之嗎 !!!  
flyfisher 發表於 30/4/2009 00:55:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
搵隻毛釣做耳環仲正呀