搜索

分享離港其間與fishing同海有關所見part 2---西班牙

sunhee 發表於 4/6/2007 21:10:27 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
[color=#00FFFF,strength=3);]分享離港其間與fishing同海有關所見 part 2more photo

西班牙
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 4威望值 +60 金幣 +60 收起 理由
不会爬的虫 + 30 + 30 师姐,带我去玩次啦!哈哈,好靓喔! ...
美雪 + 20 + 20 很美的沙灘.....
anglerboh + 10 冇仔又冇女嘅beach..kakakakaka
最強幻象 + 10 sun of the beach...wakakakkaka

查看全部評分

相關帖子

最強幻象 發表於 4/6/2007 21:15:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘩...sun of the beach呀..... ...好靚呀...

點解有隻龍蝦出黎既... 不過我好鐘意食蝦架...
 樓主| sunhee 發表於 4/6/2007 21:17:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
見到好cute 米影左佢lor!
飄飄然 發表於 4/6/2007 21:17:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
anglerboh 發表於 4/6/2007 21:22:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
個沙灘view..簡直係一流呀
BB-X 發表於 4/6/2007 21:32:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
天.....好藍
海.....好平靜
  ......好舒服
 樓主| sunhee 發表於 4/6/2007 21:32:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 飄飄然 於 2007-6-4 21:17 發表

個份狗爪螺即係幾多錢港紙呀sunhee師姐!!!!:em10

HK$1400 for 1 Kg....你計計la......
yamamoto 發表於 4/6/2007 21:51:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
sunhee姐,個沙灘好靚喎。
椅:em10  仲影倒D靚女走.走..光相添............係走清光相
最強幻象 發表於 4/6/2007 21:55:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 <i>sunhee</i> 於 2007-6-4 09:32 PM 發表

HK$1400 for 1 Kg....你計計la......

HK$1400 for 1 Kg 咩九爪螺黎架...how天神犬既九爪黎架...
 樓主| sunhee 發表於 4/6/2007 21:56:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係ah! 等左好耐先等到佢地走晒至capture 到甘peaceful gae 一刻!!