搜索

[釣行] 9月17至18日快艇遠井

樓主| wwhhhww 發表於 22/9/2009 02:51:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
公喜哂呀!個條係dogtooth黎架!犬齒吞拿!係南油好小會遇到架,你地真係好彩,哩d魚出名好爆!不過下下都幾個人釣一條魚........真係有d勝之不武。
hosunlo 發表於 2009-9-21 20:50

各施各法無乜所為啦,
你就好啦下個月出去威,極度善慕
 樓主| wwhhhww 發表於 22/9/2009 02:52:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
d 片清無,攪下毒.......放毒
東北風起放下毒,季尾啦!!下年頭出去砌大石班,鴻爺
johnson123 發表於 2009-9-22 01:23

有得砌一定去
joesiu 發表於 22/9/2009 16:18:15 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東東莞
恭喜鴻爺
真係一次就飽晒
kwan248 發表於 22/9/2009 18:40:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
呢個艇佬約時間例遲半小時以上,落左船先去入油買餌,又冇魚僮,用摩打定住釣果陣釣一條魚佢就行一次出黎塔魚,放完血隻船又飄到老遠,果次諗住佢有微波爐佢包埋食,點知出到去個爐壞既,之后點大家諗,冇魚僮回程車船冇人轉 ...
hellohello 發表於 2009-9-21 07:06

你地講呢個船家,常常話自已點勁點勁.師兄你呢次叫早到架喇!!我上次天黑至到架8:00pm.
又冇生餌,問佢點解,佢仲話生餌唔得食,死餌開口哦!!吹脹....
蕉足成晚,天光先至幫我地釣生餌仲要配合制1人1條輪住來
同坐監拿飯冇分別.......
一句講到尾,睇你好唔好彩,睇佢心情好唔好
你地講佢知位釣.個個船家出到120都知架喇....得1個知麻...先到先得
cckin 發表於 22/9/2009 19:13:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
24# kwan248 師兄想問問包架快艇去120要幾$喥,thank
 樓主| wwhhhww 發表於 23/9/2009 03:27:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你地講呢個船家,常常話自已點勁點勁.師兄你呢次叫早到架喇!!我上次天黑至到架8:00pm.
又冇生餌,問佢點解,佢仲話生餌唔得食,死餌開口哦!!吹脹....
蕉足成晚,天光先至幫我地釣生餌仲要配合制1人1條輪住來
同坐監拿 ...
kwan248 發表於 2009-9-22 18:40

無計,去遠井無幾多架艇!

恭喜鴻爺
真係一次就飽晒
joesiu 發表於 2009-9-22 16:18

未飽.............哈哈

24# kwan248  師兄想問問包架快艇去120要幾$喥,thank
cckin 發表於 2009-9-22 19:13

PM話你知
catfish 發表於 23/9/2009 05:10:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係令人心癢難當
machorfai2000 發表於 23/9/2009 18:15:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
一個字勁!!!!!!!
kwan248 發表於 27/9/2009 21:39:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
24# kwan248  師兄想問問包架快艇去120要幾$喥,thank
cckin 發表於 2009-9-22 19:13

已pm你!!!!!
Thomas1812 發表於 28/9/2009 14:26:56 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東東莞
師兄你好毒呀!........................ ............係呢個時候攪D咁o既片出黎!! ........................你令我........ ...........萬....毒........攻心呀...........師兄........ ...........最慘.......就係...........我係大陸做野..........連片都睇唔到呀.................!! ...................!!

book隻船去惠東止毒呀.......................!!