搜索

[釣行] 試....試...試

mabel 發表於 25/4/2010 14:55:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<

河邊有隻羊,河邊有隻象.

河邊有隻老虎狗.好似你咁樣.

mabel
bulldog 發表於 25/4/2010 18:16:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你隻死狗.....點知我比蛟咬到要睇醫生架....

果日想用蚊怕水,又怕傷Fly Line......

結果 ...
mabel 發表於 2010-4-25 14:47

o的 蚊蚊 蠓蠓 話我知o架囉 !!!!

重話你好新鮮同好美味o忝 !!!!
 樓主| kk.kk 發表於 25/4/2010 20:53:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Uncle 人人都會老o架啦 !!!

但o係唔o係個個都可  ...
bulldog 發表於 2010-4-25 09:30

形係天生嘅,就算你點扮都無用,如要扮果D叫做。^ggan28@
bulldog 發表於 25/4/2010 21:11:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
形係天生嘅,就算你點扮都無用,如要扮果D叫做姣。
kk.kk 發表於 2010-4-25 20:53

咁我繼續做o番 ....... ....... 隻狗算吧喇 !!!!
flyfisher 發表於 26/4/2010 00:06:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Uncle 人人都會老o架啦 !!!

但o係唔o係個個都可  ...
bulldog 發表於 2010-4-25 09:30

唉.....................

都唔知點答你好
bulldog 發表於 26/4/2010 00:13:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉.....................

都唔知點答你好
flyfisher 發表於 2010-4-26 00:06

人老心不老就得啦 !!!

不過就唔好太鹹濕 !!!!
tommy123123123 發表於 4/5/2010 11:26:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄我都想去這個地方釣..可以PM個地址比我
中偉 發表於 6/5/2010 21:07:17 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東深圳
kk.kk看來你拋投因該不是很隨心如意吧,此#3號飛蠅竿為慢速調。
我希望有時間我能在與你飛蠅,帶你能飛得更順心,也順帶跟你講些配飛蠅線的小技巧。
畢竟我對我的飛蠅竿有信心保證,所以我希望你能了解竿子的好與壞在哪,這樣或許能越玩越好
 樓主| kk.kk 發表於 6/5/2010 21:26:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
中偉兄:多謝你寶貴意見,你下次來香港找我吧,一齊去釣魚。
bulldog 發表於 7/5/2010 09:15:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
中偉兄:多謝你寶貴意見,你下次來香港找我吧,一齊去釣魚。
kk.kk 發表於 2010-5-6 21:26

隻狗呢 ??