搜索

[釣行] 7月2日------鴨仔拖鴨仔......size既魚....

小銘 發表於 3/7/2007 09:15:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<
今日,意外咁好天....哂到隻狗咁.....朝早入到去拖冇哂魚中....已經掛左我3隻jighead.....
有d赤.....-_-''之後中番幾條紅油盲曹~之後去到屋仔邊中口慢游.....玩極都升唔到水.....
最後比我心急拉斷左.....-_-''之後係到左4點左右開番口,可能個太陽收d冇咁熱喇~
之後同亞智o係塘尾連中~我有條9磅幾盲曹~不過唔記得影相就放左.......之後影番條細o既~
今日中左好多有size既魚~真係鴨仔size~哈~爽~玩到手抽筋~今日如果唔係星期日,
我一定帶枝trout竿去玩~~~^^~~
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 7威望值 +121 金幣 +121 收起 理由
半島鐵盒 + 20 + 20 我好欣賞!!
美雪 + 20 + 20 我好欣賞!!
浦克 + 20 + 20 好明顯你今日去強姦D魚!
黑雲 + 20 + 20 靚人靚魚!!
阿恆 + 1 + 1 有嘢玩唔叫我...........x2
sherman_ocean + 20 + 20 有嘢玩唔叫我...............
gilsonli + 20 + 20 我好欣賞!!

查看全部評分

海神祭 發表於 3/7/2007 09:24:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄對手晒到咁紅,仲紅過條紅油
 樓主| 小銘 發表於 3/7/2007 09:27:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
gilsonli 發表於 3/7/2007 09:54:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多唔多人拖呀?... 我一向都唔太想在假期尾日先去... 收獲好一般
 樓主| 小銘 發表於 3/7/2007 10:12:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-7-3 09:54 發表
多唔多人拖呀?... 我一向都唔太想在假期尾日先去... 收獲好一般

都成2,3十人呀~ 不過好彩太哂~d人迫埋哂d有遮位~我地o係塘尾就可以四圍飛~~~
我琴日hit就成廿口~
不過get得7,8條......有幾條直左鉤.......
JOEY_WALTER 發表於 3/7/2007 10:15:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-7-3 09:15 發表
今日,意外咁好天....哂到隻狗咁.....朝早入到去拖冇哂魚中....已經掛左我3隻jighead.....
有d赤.....-_-''之後中番幾條紅油盲曹~之後去到屋仔邊中口慢游.....玩極都升唔到水.....
最後比我心急拉斷左.....-_-''之後係 ...

入椅塘都唔我

近排D白呔喎有無去呀
 樓主| 小銘 發表於 3/7/2007 10:19:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 sherman_ocean 於 2007-7-3 10:15 發表

入椅塘都唔我

近排D白呔喎有無去呀

呀4號大哥~~
你係咪打少左幾隻字呀.... 我睇唔明o既....
JOEY_WALTER 發表於 3/7/2007 10:24:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-7-3 10:19 發表

呀4號大哥~~
你係咪打少左幾隻字呀.... 我睇唔明o既....

想死呀叫我4号

係呀打少左ha ha

有白立起呀幾時去攪攪佢呀
 樓主| 小銘 發表於 3/7/2007 10:57:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 sherman_ocean 於 2007-7-3 10:24 發表

想死呀叫我4号

係呀打少左ha ha

有白立起呀幾時去攪攪佢呀

咁叫你蕃屎大哥囉~~~
我地黎緊星期6又入場玩喎~~~黎唔黎呀?
呢期邊樹有澳大利亞黑鯛呀??
dxxcuss169 發表於 3/7/2007 11:00:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-7-3 09:15 發表
最後比我心急拉斷左.....-_-''之後係 ...

E~~師兄...噚日我都有入去鴨仔玩~見到你幅相我就對你有點印象...噚日真係出奇地熱!!我掟左幾粒鐘...頂唔順都係打沉底算了果隻......下次有機會一齊玩丫...