搜索

613台釣補習社花絮

naobao 發表於 14/6/2010 15:07:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
多謝晒今日參與活動嘅學員及幫手指導嘅手足!!
雖然整日時有淡靜新手們睇信又無乜把握,
慶幸下半場大家都漸入佳境,
陸續你一條我一條咁上魚人人有魚中,
我地今次活動並無花好多時間講台釣知識上面,
只係片言隻字簡介有關基本釣具及基本釣組上面,
呢個亦係我地今次活動目的,
對於未有任何經驗新手,
感受一吓中魚樂趣比任何事重要,

有興趣後再交流其他心得會有效好多,
各位參加嘅朋友,如你覺得台釣係你另一種釣魚選擇,
好歡迎你地再參與我地往後淡水版活動,
特別感謝昌少為釣友們準備釣具,勝哥同yuyu指導大家作釣,
同埋呀馬田兄幫手預釣位,仲打印埋活動紙張添...讚呀
大家如任何問題,亦歡迎到淡水版參考資料帖及發問,
多謝大家支持!!

昌少熱切指導新手

傷殘人士學員??
天生我材必有用

小小收獲

飛竿後的活動
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 3金幣 +106 收起 理由
popo428 + 3 昌少實現一對一指示 XDD
martin4234 + 3 爆叔嘅老本行, 唔會同日本另類光碟, 有如導 ...
er007er + 100 揭發惡行!!!

查看全部評分

bulldog 發表於 14/6/2010 15:45:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

Yuyu大個仔囉 !!!

下次見面咪要叫佢做 Yuyu sir !!!
cordychan 發表於 14/6/2010 15:54:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝各位導師熱情指導.
最強幻象 發表於 14/6/2010 16:20:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
睇完先記得...得閒要拎返枝竿出黎遙下佢...費事老化...
9090 發表於 14/6/2010 16:43:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 4# 最強幻象

不错的钓鱼活动

支持昌哥仔、多攪這類益的釣魚活動
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
kinrex721 發表於 14/6/2010 18:54:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
個日真係好好玩ar,
勝哥教得非常好~
不過唔知點解我用個枝竿會入水, 搞到條褲...............
wymaning 發表於 14/6/2010 20:22:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
勝哥用腳控魚 好有型
er007er 發表於 14/6/2010 21:47:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

你係?? 果日時間太急喇  (其實係我急去釣魚 )
所以唔知邊個打邊個  SORRY!
er007er 發表於 14/6/2010 21:50:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有女學員D  相  一定有阿昌既出現  攝石昌
9090 發表於 14/6/2010 22:48:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
這張貼好難搵,