搜索

[釣行] 如何在垃圾堆中釣藍刀

flyfisher 發表於 20/6/2010 12:55:53 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<

禽日午後去臭臭旺點, 咦........................無人嘅?  好清靜, 原來週邊都係垃圾, 中垃圾比中魚機律多十幾倍, 努力嘗試下, 都有細小藍刀上水,有得玩都算唔錯。

評分

參與人數 4金幣 +598 收起 理由
bulldog + 199 精品文章!!
黑雲 + 100 寫個勁字!!
mabel + 100 努力分.
亞昌 + 199 正!!

查看全部評分

亞昌 發表於 20/6/2010 13:09:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈哈哈..... 落完雨多垃圾!!!
uncle,,, 個post名好正呀!!
 樓主| flyfisher 發表於 20/6/2010 13:35:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
mabel 發表於 20/6/2010 14:06:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
努力啊.成30幾度高溫.熱到死啊.

mabel
 樓主| flyfisher 發表於 20/6/2010 19:31:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

mabel ...
mabel 發表於 2010-6-20 14:06

好彩有啲風, 又有魚中。 更加係克服難度中中魚毛!
大三巴 發表於 20/6/2010 20:00:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...睇個post標題..以為你搵 "野貓" 添!!!
bulldog 發表於 20/6/2010 20:55:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

mabel ...
mabel 發表於 2010-6-20 14:06

相裡面條友傻o架 ??

森林帽,面巾,手襪,長袖衫,長褲。

重未死得 !!!
bulldog 發表於 20/6/2010 20:57:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好彩有啲風, 又有魚中。 更加係克服難度中中魚毛!
flyfisher 發表於 2010-6-20 19:31

Uncle .....要解幾多次垃圾   先會上到一條小刀刀 ??
 樓主| flyfisher 發表於 20/6/2010 21:41:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...睇個post標題..以為你搵 "野貓" 添!!!
大三巴 發表於 2010-6-20 20:00

引人誤解好過無人睇嘛
 樓主| flyfisher 發表於 20/6/2010 21:48:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Uncle .....要解幾多次垃圾   先會上到一條小刀刀 ??
bulldog 發表於 2010-6-20 20:57

大量樹枝同草沖落嚟, 中十九幾次先中一條魚毛。水流急, 中草嗰嘢仲估係大咬添