搜索

Breaden 走私案

ReynoldHa 發表於 14/4/2007 19:22:17 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

評分

參與人數 5威望值 +90 金幣 +90 收起 理由
naobao + 20 + 20 "威鱸"你想害死我地呀!!!!
arcticwind + 10 + 10 劇毒!
鬼佬joe + 20 + 20 呢度係香港海関,,所有証物一律充公! ...
gilsonli + 20 + 20 +10俾支紅棍 +10多謝你同我買隻新餌木...^^ ...
浦克 + 20 + 20 唔該下次早少少通知埋我, 幫我走埋一份! ...

查看全部評分

維他輝 發表於 14/4/2007 19:30:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
套架生好正
leo123 發表於 14/4/2007 19:33:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
威鱸好有錢呀.....

枝竿好姣呀~~真正既姣蝦竿
浦克 發表於 14/4/2007 20:23:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我呢頭post Q王新色, 果頭你就買返黎, 下次唔該早少少單聲我知................... , breaden......好好好x10000000000000000000000000000000000000
 樓主| ReynoldHa 發表於 14/4/2007 20:59:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-4-14 20:23 發表
我呢頭post Q王新色, 果頭你就買返黎, 下次唔該早少少單聲我知................... , breaden......好好好x10000000000000000000000000000000000000

Haha......okok. I will let you know next time man.
浦克 發表於 14/4/2007 21:34:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
OK! Thank you man.........let me text your rod next time............... , let us discuss which rod is the best................
然仔 發表於 14/4/2007 22:00:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
C兄支竿要幾錢呀??
橙露 發表於 14/4/2007 22:07:59 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東廣州
真系见到都流晒口水了
广州无机会玩EGI,可惜!
肥東 發表於 14/4/2007 22:48:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
雖然我唔識~
不過一睇枝竿咁紅就知夠殺氣
竿絞本身係唔係一套嫁??????
兩樣 d 色都好靚
gilsonli 發表於 14/4/2007 23:00:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
支breaden double handle 好正...