搜索

Breaden 走私案

樓主| ReynoldHa 發表於 15/4/2007 00:14:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 然仔 於 2007-4-14 22:00 發表
C兄支竿要幾錢呀??

Orginal price JPY$39,990 but I bought with discount.
 樓主| ReynoldHa 發表於 15/4/2007 00:16:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 肥東 於 2007-4-14 22:48 發表
雖然我唔識~
不過一睇枝竿咁紅就知夠殺氣
竿絞本身係唔係一套嫁??????
兩樣 d 色都好靚

Not 一套, you have to buy seprate.
 樓主| ReynoldHa 發表於 15/4/2007 00:19:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 橙露 於 2007-4-14 22:07 發表
真系见到都流晒口水了
广州无机会玩EGI,可惜!

Come to Hong Kong and I show you the place. I go fishing in China sometime too.

arcticwind 發表於 15/4/2007 00:49:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Breaden柄呀, 我好想要呀~~~
鬼佬joe 發表於 15/4/2007 00:52:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 arcticwind 於 2007-4-15 00:49 發表
Breaden柄呀, 我好想要呀~~~

買啦,,,,,買啦,,,,,,快啲過日本買啦,,,,
乜咁快釣完返來,,,,
arcticwind 發表於 15/4/2007 01:02:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬maria 於 2007-4-15 00:52 發表

買啦,,,,,買啦,,,,,,快啲過日本買啦,,,,
乜咁快釣完返來,,,,

叫左朋友係日本留意下, 但佢唔係釣魚人, 唔知識唔識得搵....

今晚黑仔呀, kick左5隻蝦, 2 x SQ 3.5, 1 x SQ 3.0, 2 x Duel 變色魚, 仲跌左相機落水執唔返(好彩係cheap野老爺機). 冇釣獲相冇得出post啦....

登錄/註冊後可看大圖
浦克 發表於 15/4/2007 01:10:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-4-14 23:00 發表
支breaden double handle 好正...

好在我果隻都有左著落o者.....................
鬼佬joe 發表於 15/4/2007 01:18:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 arcticwind 於 2007-4-15 01:02 發表

叫左朋友係日本留意下, 但佢唔係釣魚人, 唔知識唔識得搵....

今晚黑仔呀, kick左5隻蝦, 2 x SQ 3.5, 1 x SQ 3.0, 2 x Duel 變色魚, 仲跌左相機落水執唔返(好彩係cheap野老爺機). 冇釣獲相冇得出post啦....ht ...

吓,,,,做乜攪成咁呀,,,, 部相機仲潛埋水!,,,,,唔通你想影水中特攝大尾魷!
算啦,KICK虾,,,咪一次過當回報啦,,,徐返開計,,,平均每次係地獄釣場都KICK唔夠一隻,
(下次小心啲喎,,,,跌部相機事少,,,,,千其咪跌櫬自己,,,,,,小心,,,小心,,, )
arcticwind 發表於 15/4/2007 01:44:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬maria 於 2007-4-15 01:18 發表

吓,,,,做乜攪成咁呀,,,, 部相機仲潛埋水!,,,,,唔通你想影水中特攝大尾魷!
算啦,KICK虾,,,咪一次過當回報啦,,,徐返開計,,,平均每次係地獄釣場都KICK唔夠一隻,
(下次小心啲喎,,,,跌部相機事少,,,,,千 ...

為左救返kick左既變色魚, 咪係D石上面跳來跳去囉, 點知衫袋冇拉拉鏈, 就甘插水....
naobao 發表於 15/4/2007 01:50:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 arcticwind 於 2007-4-15 01:02 發表

今晚黑仔呀, kick左5隻蝦, 2 x SQ 3.5, 1 x SQ 3.0, 2 x Duel 變色魚, 仲跌左相機落水執唔返(好彩係cheap野老爺機). 冇釣獲相冇得出post啦....ht ...

我今晚中左針墨,好不幸顏射左一位德高望重人士