搜索

[釣具] 有輪用

寶記 發表於 19/6/2011 16:23:57 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 澳門
<
入咗半年多 d  o既  "TICA"  輪     正式作釣都冇 10 次
近嚟發現軸心經常鬆弛     經 BULLDOG 檢查後證實係先天缺憾      冇嘢講...
好彩 BULLDOG 兄經常留連各大小釣具店     一有發現    即刻幫我 KO 咗佢先
如佢老人家所言     質感真係膠咗少少
不過勝在啱數  :%14^  同埋有四個杯    可以玩齊四種  line  line
一枝竿加埋呢套輪  :%24^   可以走遍大江南北 ...
kk.kk 發表於 19/6/2011 20:12:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁你咪好多輪用。
回復 支持 反對

樓主| 寶記 發表於 19/6/2011 21:04:49 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
回復 支持 反對

5j652283 發表於 20/6/2011 00:08:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係咪黑色部分都係膠架?我都睇過呢個!
回復 支持 反對

mabel 發表於 20/6/2011 00:15:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
啊...有4 個輪咁好.我有個絞呢一訂就有5個輪.

重有個4格袋.起初感覺好阻訂.後來我多佐D Fly Line, Backing.

可以上住士啤輪先.以減少D Fly Line.生氣.原來好有用架.

個4格袋重可以裝士啤輪同裝多幾個Fly Reel.

mabel

登錄/註冊後可看大圖
回復 支持 反對

flyfisher 發表於 20/6/2011 12:49:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉................你哋係咁放毒......

兩套嘢.....................又真係唔錯喎
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/6/2011 14:07:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
入咗半年多 d  o既  "TICA"  輪     正式作釣都冇 10 次

近嚟發現軸心經常鬆弛     經  ...
寶記 發表於 2011-6-19 16:23

經常留連 各大小釣具店 ??
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/6/2011 14:09:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
5j652283 發表於 2011-6-20 00:08

銀色部分 = 膠 !!
回復 支持 反對

bulldog 發表於 20/6/2011 14:14:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

近嚟發現軸心經常鬆弛     經  ...
寶記 發表於 2011-6-19 16:23

都叫咗你 ...... ...... 忍o架啦 !!
                 Greys 呢個 reel 都算喺超值 之選 !!
回復 支持 反對

樓主| 寶記 發表於 20/6/2011 22:48:29 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
5j652283 發表於 2011-6-20 00:08

全膠宴   
回復 支持 反對