搜索

[釣具] 好輪狗 !!

寶記 發表於 5/2/2012 13:48:22 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
回復 支持 反對

樓主| bulldog 發表於 5/2/2012 14:27:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
寶記 發表於 2012-2-5 13:48
唔好洗哂落 Paul 少度喇 !!

Paul少喺我嘅採購總監 !!

收咗貨仲會親自速遞去我公司樓下一齊吹番枝煙o忝o架 !!
回復 支持 反對

10路 發表於 18/2/2012 22:45:38 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東陽江
好野好野,恭喜恭喜,曾经观望过呢只搅。
回復 支持 反對

寶記 發表於 6/2/2012 23:29:33 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
bulldog 發表於 2012-2-5 14:27
Paul少喺我嘅採購總監 !!
                                     ...

你就好喇 !!  ~msn_match_touching^   我仲未揾到啱心水嘅
回復 支持 反對

樓主| bulldog 發表於 7/2/2012 01:42:48 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
寶記 發表於 2012-2-6 23:29
你就好喇 !!     我仲未揾到啱心水嘅

心頭好呢啲嘢最緊要唔好心急 !!

仲有十年八年地球啲魚先會絕哂種 !!

回復 支持 反對

寶記 發表於 7/2/2012 20:39:12 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
bulldog 發表於 2012-2-7 01:42
心頭好呢啲嘢最緊要唔好心急 !!
                                     {:47 ...

有狗同我講      竿絞唔重要      最重要係條 line line
回復 支持 反對

kk.kk 發表於 7/2/2012 21:22:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
竿絞唔重要........唔通攞條繩釣魚咩。
回復 支持 反對

樓主| bulldog 發表於 7/2/2012 21:21:05 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北宜昌
寶記 發表於 2012-2-7 20:39
有狗同我講      竿絞唔重要      最重要係條 line line
...

玩海水別論,呢個攪主要用嚟玩鹹水 !!

另 ...... 玩鹹水對個 drag 會有啲要求 !!

回復 支持 反對

樓主| bulldog 發表於 7/2/2012 23:50:42 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
kk.kk 發表於 2012-2-7 21:22
竿絞唔重要........唔通攞條繩釣魚咩。

玩fly嚟講相對性.............竿同絞喺冇咁重要喎 !!

條flyline唔好拋投同水中控線效果都會唔好 !!
回復 支持 反對

寶記 發表於 8/2/2012 21:39:25 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
bulldog 發表於 2012-2-7 21:21
玩海水別論,呢個攪主要用嚟玩鹹水 !!

...

係嘅 !   ~msn_match_wickedly^   睇啱心水會煩吓你喇
回復 支持 反對