搜索

[釣行] 的狗...Fly狗.

樓主| mabel 發表於 18/2/2012 23:20:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<

我果日何止聲都變埋,回程下車仲嘔到七彩.Flyfishing...Sick Leave ...毒..

mabel

回復 支持 反對

bulldog 發表於 18/2/2012 23:27:26 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
mabel 發表於 2012-2-18 23:20
我果日何止聲都變埋,回程下車仲嘔到七彩.Flyfishing...Sick Leave ...毒..

...

原來練 fly 可以用嚟排毒 !!
回復 支持 反對

寶記 發表於 19/2/2012 00:11:24 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
kk.kk 發表於 2012-2-17 23:37
你成日得把口,快d去fly d 紅眼陳返來post。

餐餐都係紅眼鱒   {:62_3929:}  釣到都唔 post 出嚟喇
回復 支持 反對

bulldog 發表於 19/2/2012 09:54:21 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北武漢
寶記 發表於 2012-2-19 00:11
餐餐都係紅眼鱒     釣到都唔 post 出嚟喇

我哋初期齋藍刀咪一樣喺咁post !!

身在福中做亞福 !!

回復 支持 反對

樓主| mabel 發表於 19/2/2012 11:45:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
bulldog 發表於 2012-2-19 09:54
                                     ...

本來我D石九釣極都咁細條,想CAST遠D都係細條,出唔出帖子好呢?都係出.因為.

在日本,早已經有人飛釣根魚.仲影佐D大10張8張大持舄,都幾吸引.

今次釣行取佐經驗之後,下次先致有進步嗎.

mabel

回復 支持 反對

樓主| mabel 發表於 19/2/2012 11:51:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
                                     ...

記得我前年只釣溪哥仔,重耍行幾小時山.不知幾開心.

所以Flyfishing未必用大小來衡量.

mabel

回復 支持 反對

bulldog 發表於 19/2/2012 14:07:06 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北武漢
mabel 發表於 2012-2-19 11:45
本來我D石九釣極都咁細條,想CAST遠D都係細條,出唔出帖子好呢?都係出.因為.

在日本,早已經有 ...

做得好 !! Mabel 姐 .......... 繼續持之以痕 !!
回復 支持 反對

bulldog 發表於 19/2/2012 14:08:35 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北武漢
mabel 發表於 2012-2-19 11:51
記得我前年只釣溪哥仔,重耍行幾小時山.不知幾開心.

所以Flyfishing未必用大小來衡量.

絕對同意 .......... 魚不在大 !!
回復 支持 反對

寶記 發表於 19/2/2012 15:35:50 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
                                     ...

水域有限      資源仲限
回復 支持 反對

bulldog 發表於 19/2/2012 21:04:55 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北武漢
寶記 發表於 2012-2-19 15:35
水域有限      資源仲限

我哋只有藍藍 .......... 但喺你有特別嘅紅紅喎 !!
回復 支持 反對