搜索

[釣具] 置物袋.........郵包到.

frog9394 發表於 14/9/2012 12:32:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
毒性強烈怪唔知Uncle話呢度好多害人精!
回復 支持 反對

樓主| mabel 發表於 14/9/2012 10:21:59 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
計Uncle上次買佐個Hardy Book Bag之後,到我又訂野LO.

因為我以前係磯釣人既關係,會比較用置物袋來裝飛繩用品.

一個係長方型既飛繩用品罝物袋.內裒隔數勁多,抽起佐D格減輕重量.

另一個係飛繩輪置物袋,可裝5個起飛繩輪.抽起D格可以做偷釣袋用.

HK出釣行又得,將來出外地釣行都得.可以同我D G品牌飛繩竿一Sat啦.

mabel

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
flyfisher + 100 我好羨慕!!

查看全部評分

naobao 發表於 14/9/2012 10:41:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
灰色嘅暗花好正,我中意
回復 支持 反對

寶記 發表於 14/9/2012 19:41:32 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門

Mabel 姐      咁靚嘅袋賣幾多錢呀 ??
回復 支持 反對

樓主| mabel 發表於 16/9/2012 15:08:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

原來在綱站睇,以為係啡色,個暗花以為係細格仔.

点知寄來係軍綠色同灰色暗花,再睇吓個內隆.

打開個袋已經有2塊車綱用來收藏小物品.

內隆又分6格,總知可將物品放置得整整有條.

鬼佬D FLY袋,多會設計到,啡色,軍綠色ED保護色.

可見係一件經設計既用心作品,我鍾意.

mabel
回復 支持 反對

樓主| mabel 發表於 16/9/2012 15:29:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回想起返以前磯釣時,買賣佐一個軟式冰箱.

主要用來裝魚穫.後來發現佢在水中勁浮.

有一次我個軟式真的被海沖出海上.卻穩穩浮在水面.

被船家打撈返上水給我.後來軟式停產.

進化到E家既釣魚置物袋.唔知我E家果個置物袋能唔能夠浮水呢?

mabel

回復 支持 反對

kevinlo 發表於 16/9/2012 15:33:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我係ebay 見到呢款袋 :
Fly Fishing 3 In 1 Tackle System Stone Creek Chest Pack Fanny Pack Belt System , USD 36.99

2.JPG 1.JPG $(KGrHqV,!oUE9dBFG1(7BPpIg(iqDQ~~60_57.JPG $(KGrHqV,!lME9knLGn2lBPpIhmw!t!~~60_57.JPG $(KGrHqV,!g8E9n3J8V)NBPoev8ftbQ~~60_57.JPG $(KGrHqN,!lsE9JDRuI2(BPpIguZ-og~~60_57.JPG $(KGrHqN,!lME9mUhLIBGBPoeu8vyCg~~60_57.JPG $(KGrHqF,!iEE9TPoYUP!BPpIgjFKQQ~~60_57.JPG

回復 支持 反對

樓主| mabel 發表於 16/9/2012 15:45:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
kevinlo 發表於 2012-9-16 15:33
我係ebay 見到呢款袋 :
Fly Fishing 3 In 1 Tackle System Stone Creek Chest Pack Fanny Pack Belt System ...

E個前置腰BAG都多格數WOR.

我E家用緊SMMIS腰BAG,幾好用.

mabel
回復 支持 反對

mar 發表於 16/9/2012 16:17:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
mabel 發表於 2012-9-16 15:45
E個前置腰BAG都多格數WOR.

我E家用緊SMMIS腰BAG,幾好用.

都幾實用喎!XD
回復 支持 反對