搜索

大青針~~~

關閉 [複製鏈接]
然仔 發表於 15/5/2007 18:01:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
正呀
釣痴 發表於 15/5/2007 18:16:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 輝仔 於 2007-5-15 17:59 發表
魚仔一堆...

登錄/註冊後可看大圖

你d魚都幾魚仔下wo!!!

評分

參與人數 1威望值 +10 金幣 +10 收起 理由
鬼佬 + 10 + 10

查看全部評分

樓主| 鬼佬 發表於 15/5/2007 18:18:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你所謂...D遊戲規則好似係你個人做法?瀏覽釣魚站既人大都想知道出面既最新釣況,大家係度吹下水約下腳,試唸下互相交流釣果,可以方便左大家出去玩,釣到魚既機會自然提高!我相信版主大人都唔想瀏覽既人,入黎睇完就算
輝仔 發表於 15/5/2007 18:43:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 釣痴 於 2007-5-15 18:16 發表

你d魚都幾魚仔下wo!!!

最細果條6斤, 最大好似都係10斤
dordorfun 發表於 15/5/2007 22:02:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬 於 2007-5-15 18:18 發表
你所謂...D遊戲規則好似係你個人做法?瀏覽釣魚網站既人大都想知道出面既最新釣況,大家係度吹下水,約下腳,試唸下互相交流釣果,可以方便左大家出去玩,釣到魚既機會自然提高!我相信版主大人都唔想瀏覽既人,入黎睇完就算
...

講得出要做得到,咪講一套做一套....
咪將北尖當擔竿,噉就係交流?..........................

今晚打老虎 發表於 15/5/2007 22:26:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 dordorfun 於 2007-5-15 16:54 發表
好閒啫,講唔講人有自由嘅,係釣魚界司空見慣啦............
話比你知你都未必信,所以想知咩,最好自己出去行一轉咪清楚晒啦.
呢D咪係遊戲規則囉............. ...

嘩嘩嘩.......師兄你都幾鳩屎,咁你上釣魚綱都係想收下料,我估你都係有魚釣都唔會話比人之果隻,自己鬼鬼祟祟走去釣果隻人尾,同你做朋友真係打飛機,咁你下次上綱睇下好唔洗問野和留言,咁你自己去行一轉就清楚唔洗問唔洗講,你都正人渣
dordorfun 發表於 15/5/2007 22:41:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 今晚打老虎 於 2007-5-15 22:26 發表

嘩嘩嘩.......師兄你都幾鳩屎,咁你上釣魚綱都係想收下料,我估你都係有魚釣都唔會話比人之果隻,自己鬼鬼祟祟走去釣果隻人尾,同你做朋友真係打飛機,咁你下次上綱睇下好唔洗問野和留言,咁你自己去行一轉就清楚唔洗問 ...

c兄,唔係要係度鬧交,只不過係你要收料你都想收d堅料係咪,如果有d料報比你知又係流料徙你金錢時間,你又信到十足,到頭來你乜都無,又打龜,人地報流料果個就happy到暈,你有d乜野感受?我淨係講要報就報d堅料,如果唔係就情願自己去踫下運氣好過,係咪?言論自由,唔使惱氣丫,唔岩聽都唔使話鳩屎,釣魚界你都好明白既.
然仔 發表於 15/5/2007 22:44:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
一人少一句啦
武2叔 發表於 15/5/2007 23:03:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #17 dordorfun 的帖子

人地問下有冇魚釣 你就講d (9588) 野 真係唔知你係咩人
細雄 發表於 15/5/2007 23:10:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉!!!
幫幫手一人少句啦!!!好冇............