搜索

大青針~~~

關閉 [複製鏈接]
hunter 發表於 15/5/2007 23:16:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #7 dordorfun 的帖子

c兄上網遊覽網站唔係想知多d,又可以吹吹水。你又話講都吾好信...叫大家怎樣

樓主| 鬼佬 發表於 15/5/2007 23:18:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 dordorfun 於 2007-5-15 22:02 發表

講得出要做得到,咪講一套做一套....
咪將北尖當擔竿,噉就係交流?..........................

咪將北尖當擔竿,噉就係交流?呢句野我唔係好明你講咩?你係有病,定係姓屈,我每個月都出去外礁幾次...平時跟完tiger艇,出番個釣果俾大家知,有境無境都post,但係你D說話好似唔係好負責任!
小星 發表於 15/5/2007 23:23:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #15 dordorfun 的帖子

算把啦六師兄!
我其實都唔想踢爆d人報假野(都唔係第一次啦),不過佢真係留底好多手尾(垃圾)係礁石上面要我幫佢清埋.
大哥呀,又汽水罐寶礦力餅乾袋紙巾...同船既人未上礁已大叫有免費野飲喇,死未??!!
魚就帶走,垃圾就留底,連最基本既釣品都無...仲要報流料出黎比人讚...
哈哈...大家開心既,咪繼續開心囉...
我覺得,唔放風會比放流料好d囉,你地話係咪呢??
細雄 發表於 15/5/2007 23:25:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #22 鬼佬 的帖子

大家都係吹下水姐...唔好放係心到...朋友!!!
小星 發表於 15/5/2007 23:30:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
ok,繼續開心啦~~bq22
唔覺意申兩句,唔關事既,唔好介意.
我戥自己唔底囉,幫人清垃圾又無得收個$30垃圾處理費~~
hunter 發表於 15/5/2007 23:30:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #23 小星 的帖子

我覺得這位x精c兄講嘢太吋了....

樓主| 鬼佬 發表於 15/5/2007 23:36:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小星 於 2007-5-15 23:23 發表
算把啦六師兄!
我其實都唔想踢爆d人報假野(都唔係第一次啦),不過佢真係留底好多手尾(垃圾)係礁石上面要我幫佢清埋.
大哥呀,又汽水罐寶礦力餅乾袋紙巾...同船既人未上礁已大叫有免費野飲喇,死未??!!
魚就帶走,垃圾就 ...

你都幾無賴~~~屈完呢樣又屈個樣?有咩居心?
今晚打老虎 發表於 15/5/2007 23:45:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小星 於 2007-5-15 23:23 發表
算把啦六師兄!
魚就帶走,垃圾就 ...

師兄我覺得你吹水多D,帶咁多野去開士多,紙巾都有重有冇安全套,如果你上礁o屎你會唔會帶走
今晚打老虎 發表於 16/5/2007 00:05:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小星 於 2007-5-15 23:30 發表
ok,繼續開心啦~~bq22
唔覺意申兩句,唔關事既,唔好介意.
我戥自己唔底囉,幫人清垃圾又無得收個$30垃圾處理費~~

師兄我13号果日出左蚊洲o左屎起礁上面,不如你同我清屎我比返30元你謝謝
小星 發表於 16/5/2007 00:20:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬 於 2007-5-15 11:36 PM 發表

你都幾無賴~~~屈完呢樣又屈個樣?有咩居心?

z...z...z...z......