搜索

大青針~~~

關閉 [複製鏈接]
今晚打老虎 發表於 16/5/2007 00:29:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 dordorfun 於 2007-5-15 22:41 發表

c兄,唔係要係度鬧交,只不過係你要收料你都想收d堅料係咪,如果有d料報比你知又係流料徙你金錢時間,你又信到十足,到頭來你乜都無,又打龜,人地報流料果個就happy到暈,你有d乜野感受?我淨係講要報就報d堅料,如果唔係就 ...

師兄你唔係on99,有咁多個釣魚綱個個釣魚綱都唔同,日日都有料比,你去唔去到咁多地仿釣呀,重有留水會變今日留水和明天留水都唔同,比料你去釣魚你釣唔到會唔會你有問題,個人有個人釣發都不同你釣唔到魚返呢屌人,點比料你去釣魚呀,唔好話去上礁釣魚去魚埸今日釣到黃立倉明天都唔咁話一定有黃立倉釣,(你明之你自己唔係聰明就用下個腦好唔好)
浮游生物 發表於 16/5/2007 00:30:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #29 今晚打老虎 的帖子

算把啦咁多位師兄好多人諗既野都唔同架啦,有一釣魚網站都係咁架啦放得出黎既都係起碼半年前既事就檔噚日架啦,冇魚唔夠腳咪叫你去囉,有魚咪同d會仔自己去囉,我試過有d有個乜q磯社問都冇問你就張你d相比左d釣魚刊物o個d遊戲規則囉
hunter 發表於 16/5/2007 00:31:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #23 小星 的帖子

小弟都想知你講這個(大哥呀)是誰呀!
釣痴 發表於 16/5/2007 00:33:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好好地一個網點解會變左咁架!!!你地會令網主唔高興架!!!stop哂!!!
hunter 發表於 16/5/2007 00:36:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #32 浮游生物 的帖子

明天你同隊長去那?????
1205 發表於 16/5/2007 00:38:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #34 釣痴 的帖子

其實每個網都有D小人度網主都會明白的
1205 發表於 16/5/2007 00:41:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浮游生物 於 2007-5-16 00:30 發表
算把啦咁多位師兄好多人諗既野都唔同架啦,有一釣魚網站都係咁架啦放得出黎既都係起碼半年前既事就檔噚日架啦,冇魚唔夠腳咪叫你去囉,有魚咪同d會仔自己去囉,我試過有d有個乜q磯社問都冇問你就張你d相比左d釣魚刊物o個 ...

乜乜磯社D人咁PK架
浮游生物 發表於 16/5/2007 00:42:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #35 hunter 的帖子

一陣出蚊蚊
1205 發表於 16/5/2007 00:45:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #38 浮游生物 的帖子

蚊蚊好龜下喎 小心小心
hunter 發表於 16/5/2007 00:46:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #38 浮游生物 的帖子

有青磯到咗不過得好小......報誰去呀