搜索

大青針~~~

關閉 [複製鏈接]
浮游生物 發表於 16/5/2007 00:53:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #40 hunter 的帖子

官塘....第一次報試o下囉
浮游生物 發表於 16/5/2007 00:58:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
如有攪到版住同各位釣界朋友唔happy...o係到講聲sorry先
hunter 發表於 16/5/2007 01:01:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
去那照樣講..上什麼位又講...有無嘢搞都講。仲話什麼遊戲規則!這先算是分享交流....

hunter 發表於 16/5/2007 01:18:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #17 dordorfun 的帖子

有人話你....人渣.....有人話你..95答8...有人話你..on 99....????????
浦克 發表於 16/5/2007 09:53:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
各位大佬, 善意既交流同討論值得大家支持同借鏡, 如果下下講到玩爆粗, 玩人身攻擊既, 呢度好多釣友都唔會認同及支持! 幫幫手啦! THANKS!
naobao 發表於 16/5/2007 10:30:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
各自表達自己睇法完全無問題,你唔同意他人觀點都好正常,正如你都唔可能同每個人都做到朋友,但一開口就爆粗,言詞挑釁,無論你講得幾有道理都無人會尊重你!!
認真尊重自己,尊重其他網友!!

樓主| 鬼佬 發表於 16/5/2007 10:51:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-5-16 09:53 發表
各位大佬, 善意既交流同討論值得大家支持同借鏡, 如果下下講到玩爆粗, 玩人身攻擊既, 呢度好多釣友都唔會認同及支持! 幫幫手啦! THANKS!

支持~~~爆粗, 人身攻擊既, 呢度好多釣友都唔會認同...但我都唔希望D人做損人又唔利己既野...
1)咪將北尖當擔竿,噉就係交流? 2)屈我揼垃圾!
我強烈要求個位友向我道歉
oldcake10 發表於 16/5/2007 13:40:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 今晚打老虎 於 2007-5-15 22:26 發表

嘩嘩嘩.......師兄你都幾鳩屎,咁你上釣魚綱都係想收下料,我估你都係有魚釣都唔會話比人之果隻,自己鬼鬼祟祟走去釣果隻人尾,同你做朋友真係打飛機,咁你下次上綱睇下好唔洗問野和留言,咁你自己去行一轉就清楚唔洗問 ...

大家都係傾下計姐...吾使噤火爆呀!!!!岩就講多兩句...吾岩就算喇!!!唉!!!算喇!!算喇!!算喇!!
阿恆 發表於 16/5/2007 14:05:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 naobao 於 2007-5-16 10:30 發表
各自表達自己睇法完全無問題,你唔同意他人觀點都好正常,正如你都唔可能同每個人都做到朋友,但一開口就爆粗,言詞挑釁,無論你講得幾有道理都無人會尊重你!!
請認真尊重自己,尊重其他網友!!

...

惡言挑釁..繼然爆粗..知唔知咩叫尊重人....本來魚樂網係比大家傾下計....閣下發言當然歡迎...但如果要這樣才表達出想發表既東西或者唔認同某留言內容,為左對網友、魚會及瀏覽者感受,請各位立即停止...
唔認同別人留言時閣下有選擇權是否回應...

您知道什麼是包容嗎....
sunhee 發表於 16/5/2007 15:55:34 | 顯示全部樓層 IP:- 荷蘭
你地之間以前有什麼過節前科都好, 我ng希望你地將魚樂網作為對決雷枱.  一來我地不在現塲單憑你一言我一語跟本不知誰是誰非.二來大家成年人 對大家有什麼不滿請面對面講清楚而不應在此對他人/會/機構作言論攻擊.魚樂網是一個供來自五湖四海不同會社的釣友善意交流的地方.請不要將佢變成一個雷枱/法院/事非之地. 無論有理冇理,爆粗, 人身攻擊,惡言挑釁等決非我們想見到的事, 亦不會包容.魚樂網當然希望會員多作發表,但決不歡迎惡意,挑釁,非真實的發表.謝大家自重.

評分

參與人數 2威望值 +2 金幣 +2 收起 理由
最強幻象 + 1 + 1 係外國正常D...
浦克 + 1 + 1 無啦啦正常返!

查看全部評分