搜索

[釣行] 25/4 自己fit fit

q1w2e3_89 發表於 25/4/2009 21:14:42 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
Post Last Edit by q1w2e3_89 at 2009-4-25 21:19

今天一起身就走去試下新search到的釣點...

天文台話會落少少雨wor...不過我唔理gum多啦!我想fit魷就一定要fit到手軟!

到左碼頭行差唔多15分鍾 先見到我心目中的魷魚天堂...

左邊一大堆海草...

登錄/註冊後可看大圖

右邊又有一大堆海草...正啊!

登錄/註冊後可看大圖

政府話唔安全bor...還是政府要守住魷魚天堂的秘密? hehehe

登錄/註冊後可看大圖

New Daiwa boots ah!

登錄/註冊後可看大圖

1st cast... HIT!!!

登錄/註冊後可看大圖

wahahahaaha...跟住爆釣左一陣...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

點知...果然開始下大雨!唉,只好11am到2.30pm走去避雨...

雨停左後,風好大,水已經退坐好多,衫又濕...中到的小朋魷也唔夠早上的大...

最後一隻!

登錄/註冊後可看大圖

唔見左一隻寶貝Evergreen &一隻Fishleague...心痛

評分

參與人數 2金幣 +101 收起 理由
kingking0615 + 1 落雨都去fit,勤力!
Armany + 100 Very good .. lar kikiki

查看全部評分

kennethnip 發表於 25/4/2009 21:35:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜0西
qazxxzaq 發表於 25/4/2009 21:44:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄唔錯喎,
EGIkelvin 發表於 25/4/2009 21:56:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
落雨都去fit,果然是同道中人(fit fit發燒魷)真係要相約出來一齊硏究
Armany 發表於 25/4/2009 22:13:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好爽哪 kikiki
KENNYCHUIYW 發表於 25/4/2009 22:57:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔錯唔錯
kingking0615 發表於 26/4/2009 00:32:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
過足手引!
pippenfan 發表於 26/4/2009 00:33:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁好油水呀!!!
520038 發表於 26/4/2009 01:15:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
great result~~
Armany 發表於 26/4/2009 09:46:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我 E 個星期 D .. home work ... 咩 post ..呀 ..
今日有想去 Fit ..