搜索

[釣行] 與神降魔....

樓主| kitkit127 發表於 21/6/2009 12:26:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
聶仁王 發表於 21/6/2009 12:48:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好魚呀
 樓主| kitkit127 發表於 21/6/2009 13:50:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

唔夠之前有個C兄一日4,5條...-3-""
得3個人得2口....還可以啦^^
bulldog 發表於 21/6/2009 14:08:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
醒醒醒 !!!

你就好啦 !!!

又有新紀錄魚,又有枝筍竿 !!!!

唔好唔記得隻狗都有份做(mang)車邊媒人喎 !!!

幾時帶隻狗去拖先 !!!
不過隻狗會用橫攪 !!!
 樓主| kitkit127 發表於 21/6/2009 15:30:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
醒醒醒 !!!

你就好啦 !!!

又有新紀錄魚,又有枝筍竿 !!!!

唔好唔記得隻狗都有份做(mang)車邊媒人喎 !!!

幾時帶隻狗去拖先 !!!
不過隻狗會用橫攪 !!!   ...
bulldog 發表於 2009-6-21 14:08

係WO~
差D唔記得你地幫口TIM^^
唔係都冇得咁平汁枝荀野.....又新又平~
KAKA~橫搞拖應該幾正~
我之前都有諗過用橫搞拖....
不過可惜冇錢買ABU INSHORE- -"
你想拖幾時都得啦^M^
bulldog 發表於 21/6/2009 15:59:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係WO~
差D唔記得你地幫口TIM^^
唔係都冇得咁平汁枝荀野.....又新又平~
KAKA~橫搞拖應該幾正~
我之前都有諗過用橫搞拖....
不過可惜冇錢買ABU INSHORE- -"
你想拖幾時都得啦^M^ ...
kitkit127 發表於 2009-6-21 15:30

重以為你 join o左食大茶飯o個 group o忝 !!

唔知 kkkk 地收獲點呢 ?

我諗住用STX 同枝 ABU 8'-0" H 咋 !!

STX 個杯 12LB mono / 140 metre, Inshore 就 12LB mono / 175 metre,

以你經驗,STX 個杯用braided line o的絲都應該夠用o卦 ?

4000S biomaster 個 drag 有幾多磅呀 ?

STX 同 Inshore 個 drag 都一樣o係 24 磅。
 樓主| kitkit127 發表於 21/6/2009 16:36:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
重以為你 join o左食大茶飯o個 group o忝 !!

唔知 kkkk 地收獲點呢 ?

我諗住用STX 同枝 ABU 8'-0" H 咋 !!

STX 個杯 12LB mono / 140 metre, Inshore 就 12LB mono / 175 metre,

以你經驗,STX 個杯用braid ...
bulldog 發表於 2009-6-21 15:59

我隻BIOMASTER 10KG drag~
哈哈~我隻4000S得100M 2.5號PE
不過琴日都仲夠用既~
因為都唔比佢出到DRAG勁快頂左佢上水~
不過我諗住草下錢都換隻5000  ~~
因為始終都係有D聚頭....
不過如果你講夠唔夠用就夠用既1XXM.....
josun 發表於 21/6/2009 17:20:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜恭喜.....55cm好大條啊......:%16^
 樓主| kitkit127 發表於 21/6/2009 23:06:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜恭喜.....55cm好大條啊......:%16^
josun 發表於 2009-6-21 17:20

多謝多謝....~
jpfish 發表於 22/6/2009 01:11:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係流晒口水哦