搜索
返回列表 發新帖

第一次flyfishing交流會 - 地點

樓主| kfd 發表於 23/9/2007 09:27:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
小弟天都未光就到左心諗找返個靚位遲D一齊釣﹐點知大風到起晒白頭浪
sydney病左都過尼﹐kido通宵返工都過尼﹐ 真係吾話得
大風成甘真係吾係好識合flyfishing﹐ 但kido都中左條釘公
總有﹐多謝kido兄指點casting

評分

參與人數 2威望值 +90 金幣 +90 收起 理由
松田先生 + 40 + 40 靚人靚景!!
naobao + 50 + 50 我好欣賞!!

查看全部評分

naobao 發表於 23/9/2007 11:53:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kfd 於 2007-9-23 09:27 發表
小弟天都未光就到左心諗找返個靚位遲D一齊釣﹐點知大風到起晒白頭浪
sydney病左都過尼﹐kido通宵返工都過尼﹐ 真係吾話得
大風成甘真係吾係好識合flyfishing﹐ 但kido都中左條釘公
總有﹐多謝kido兄指點casting
14758 ...

真係非常欣賞你地果份心...
如果仲有其他相片可以分享,
不如開個新帖,專題討論吓個釣行!!
 樓主| kfd 發表於 23/9/2007 14:42:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
可惜既係無其他相啦﹐我同kido兄當日大部份時間都係係到找魚竇同無甘大浪既位

不過﹐應該尼一兩個禮拜再有聚會架啦﹐小弟要睇下有無時間抽空出尼。。
kido 發表於 23/9/2007 22:37:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
下次試下大潭丫.....
 樓主| kfd 發表於 25/9/2007 21:17:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我要睇下D絲既時到先決定到既時去   仲以為禮拜一二到添。。。