搜索

救生衣

whero 發表於 28/3/2007 00:35:02 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東珠海
小弟是最近才下海過兩次,別說24小時,20分鐘都快嚇死人了,另外別以為日本貨就浮力比較好,我兩次下海剛好一件是3D,一件是國產一層層的那種浮水料,經測試國產的反而浮力比較好
阿恆 發表於 28/3/2007 00:38:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 whero 於 2007-3-28 00:35 發表
小弟是最近才下海過兩次,別說24小時,20分鐘都快嚇死人了,另外別以為日本貨就浮力比較好,我兩次下海剛好一件是3D,一件是國產一層層的那種浮水料,經測試國產的反而浮力比較好 ...

下...,人無受傷嘛....不過小人未試過國產..會買件試下先(沙灘)
華少 發表於 28/3/2007 00:41:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 whero 於 2007-3-28 00:35 發表
小弟是最近才下海過兩次,別說24小時,20分鐘都快嚇死人了,另外別以為日本貨就浮力比較好,我兩次下海剛好一件是3D,一件是國產一層層的那種浮水料,經測試國產的反而浮力比較好 ...

想知國產好定日本好...去遊艇河時游水著來試試
因為我有個朋友真係咁樣做(唔係試,係著住來游水)...
華少 發表於 28/3/2007 00:41:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿恆 於 2007-3-27 23:59 發表
只把內膽拆出,外皮用暖水浸,有污衊物用手輕擦,內膽掛起不用洗滌,,但如果內膽沾過水,就唔知佢浮72小時7.5kgs既標準可有幾耐....我都試過落水,由該款出後一年我換了,因為我驚死...哈哈

我曾經見過有售,但賣價 ...

明白明白...呢D錢真係唔慳得