最強幻象 發表於 9/4/2008 20:55:10

臨老入筏門

因比較少接觸筏仔...好想知有咩絲介紹...有咩好處呢...:tu42
因為癢癢地買左隻維京玩下...想知道現在有咩筏仔絲比較好...:tu6>

請各位大大...逗一逗小弟...:rr5

appdee 發表於 9/4/2008 21:02:23

臨老入筏門

toray有d瀨腳50m裝,用黎真出都gd架

最強幻象 發表於 9/4/2008 21:06:58

臨老入筏門

原帖由 appdee 於 2008-4-9 09:02 PM 發表 
toray有d瀨腳50m裝,用黎真出都gd架

佢以前有隻漁業者專用既碳腳真係幾正...仲係100M裝...

家吓屋企都有餅2.5既~船漁業者~好相知道仲有無其他選擇...

咁師兄所指既係咪EX係系呢...麻煩晒師兄...:rr7

有誰共鳴 發表於 9/4/2008 21:15:56

臨老入筏門

我都係岩岩上左toray筏絲 100m裝 3號 炭絲   用過一餅都覺得唔錯

appdee 發表於 9/4/2008 21:17:48

臨老入筏門

原帖由 最強幻象 於 2008-4-9 21:06 發表 images/common/back.gif

佢以前有隻漁業者專用既碳腳真係幾正...仲係100M裝...

家吓屋企都有餅2.5既~船漁業者~好相知道仲有無其他選擇...

咁師兄所指既係咪EX係系呢...麻煩晒師兄...:rr7 ...

好似叫(TOURNAMENT)競技

最強幻象 發表於 9/4/2008 21:23:40

臨老入筏門

原帖由 傻珍2 於 2008-4-9 09:15 PM 發表 
我都係岩岩上左toray筏絲 100m裝 3號 炭絲   用過一餅都覺得唔錯

姑姑係咪黃色包裝個種呢...:tu24

最強幻象 發表於 9/4/2008 21:24:13

臨老入筏門

原帖由 appdee 於 2008-4-9 09:17 PM 發表 
好似叫(TOURNAMENT)競技

哦...好呀...留意下先...thank you 晒師兄...:rr7

appdee 發表於 9/4/2008 21:29:27

臨老入筏門

原帖由 最強幻象 於 2008-4-9 21:24 發表 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif

哦...好呀...留意下先...thank you 晒師兄...:rr7

唔好客氣, 我有時間再睇下仲有無再強d既好野sin:em06

ykk 發表於 9/4/2008 21:30:21

臨老入筏門

原帖由 最強幻象 於 2008-4-9 20:55 發表 http://www.fishinghk.com/forum/images/common/back.gif
因比較少接觸筏仔...好想知有咩絲介紹...有咩好處呢...:tu42
因為癢癢地買左隻維京玩下...想知道現在有咩筏仔絲比較好..." src="http://www.fishinghk.com/forum/images/smilies/tsk/tu6.gif" border=0 smilieid="742">

請各位大大...逗一逗小弟...:rr5 ...
幻象師兄我依家就用緊呢隻,屬於碳絲、直線性好,仲係100m裝!

最強幻象 發表於 9/4/2008 21:36:29

臨老入筏門

原帖由 appdee 於 2008-4-9 09:29 PM 發表 
唔好客氣, 我有時間再睇下仲有無再強d既好野sin:em06

噢...勞煩晒呢...:tu34
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 臨老入筏門