搜索

5/27~~上白泥...下雨天...但是開心的一天

阿恆 發表於 29/5/2007 00:16:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 美雪 發表於 29/5/2007 00:18:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 美雪 發表於 29/5/2007 00:20:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
阿恆 發表於 29/5/2007 00:22:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 美雪 於 2007-5-29 00:20 發表

知道....知道...."至痕兄"......:fb13

妳.....妳.....妳.....妳.....妳.....妳.....
island 發表於 29/5/2007 00:25:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿恆 於 2007-5-29 00:13 發表

以為c姐.................又懶虫發作....所以痕.....

c姐聽講呢排好似遇上運氣問題.....now好d嘛......應該已經雨過大晴啦.....

係呀 點到痺
今日好番些少啦 有心呀!
你有冇去過伶仃釣魚呀?
阿恆 發表於 29/5/2007 00:28:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有.....一次同隻老虎去....做咩呀....
island 發表於 29/5/2007 00:32:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿恆 於 2007-5-29 00:28 發表
有.....一次同隻老虎去....做咩呀....

今日有個艇佬問我...佢話同果邊旅遊局合作;帶人去釣魚觀光....
$200[包咗人頭裞]一位可以上排....問我有冇興趣....
你果次係邊個位釣....有冇魚呀?
阿恆 發表於 29/5/2007 00:51:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
石口ok啦!睇d蠔粟好多都爆曬.........魚就........ 一條白仔...不過唔係我而係tiger d fd,有個位仲,一中即炸rz,之後我同tiger係一個話有大石鯛同龍蝦既內灣,打左龜,不過佢都有魚就餌,不過甩左,我就兩條食用裝雞泡(斤頭)而咀位既釣友中一條3~4野白立,.......如果可以上炮低可能好d,因為係向東~東北....可能好魚d...不過上次旅遊局d友話唔上得....要問清楚呀.....如果比我去一定係上碼頭前打.....
 樓主| 美雪 發表於 29/5/2007 01:00:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
island 發表於 29/5/2007 01:04:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿恆 於 2007-5-29 00:51 發表
石口ok啦!睇d蠔粟好多都爆曬.........魚就........ 一條白仔...不過唔係我而係tiger d fd,有個位仲,一中即炸rz,之後我同tiger係一個話有大石鯛同龍蝦既內灣,打左龜,不過佢都有魚就餌,不過甩左,我就兩條食用裝雞 ...

我上年去就係上碼頭;釣手絲.......都好多班仔釣吓.....碼頭右手面情人橋出既石位位置都幾好有十幾尺水;
上次我坐魚船同班c奶去shopping冇帶魚竿;釣唔到 今次去試一試佢先.....但又想上排釣...15/16.....