搜索

老友魷魷同樂日!!!!(2007-4-6)

浦克 發表於 7/4/2007 01:54:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 arcticwind 於 2007-4-7 00:24 發表
冇叫埋我....

你去爆叔個位拖, 都無叫我地啦...............................
arcticwind 發表於 7/4/2007 01:57:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-4-7 01:54 發表

你去爆叔個位拖, 都無叫我地啦...............................

我有問你架, 你話去手絲班斑呀, remember?
至於shek9kung兄, 佢早前話病左, 我唔敢打搞佢老人家啦...
TiGER 發表於 7/4/2007 01:59:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
正....好玩.
浦克 發表於 7/4/2007 02:00:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 arcticwind 於 2007-4-7 01:57 發表

我有問你架, 你話去手絲班斑呀, remember?
至於shek9kung兄, 佢早前話病左, 我唔敢打搞佢老人家啦...

.....................你係問我明天去邊, 我話我去釣班, 你就話你去拖魷! 記清楚先啦!
arcticwind 發表於 7/4/2007 02:07:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-4-7 02:00 發表

.....................你係問我明天去邊, 我話我去釣班, 你就話你去拖魷! 記清楚先啦!

係wor....我淨係話自己去邊, 冇真正問過添....
sorry, 自隊兩野先....

登錄/註冊後可看大圖
浦克 發表於 7/4/2007 02:10:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 arcticwind 於 2007-4-7 02:07 發表

係wor....我淨係話自己去邊, 冇真正問過添....
sorry, 自隊兩野先....

登錄/註冊後可看大圖

唔需要自隊啦!.......... 自斷埋兩枝餌木竿得啦! 記得斷完影相放上綱以示公正!
arcticwind 發表於 7/4/2007 02:13:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-4-7 02:10 發表

唔需要自隊啦!.......... 自斷埋兩枝餌木竿得啦! 記得斷完影相放上綱以示公正!

乜甘殘忍架....
話時話我支獨角獸個並繼位鬆左, 仲可以隊到尾....令我好擔心佢既健康呀....

登錄/註冊後可看大圖
浦克 發表於 7/4/2007 02:17:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 shek9kung 於 2007-4-6 23:30 發表
今日收到板主大大order話可以去玩緊係要玩過夠la~~~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://i123.p ...

我都整張玩下先!
arcticwind 發表於 7/4/2007 02:28:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2007-4-7 02:17 發表

我都整張玩下先!

我當日就係想搵隻甘樣食用size既公帶走比朋友既....
但釣親都係也母, 到我釣倒隻公, 發覺隻衰野只係打橫攬住隻蝦, 都冇勾中, 所以唔忍心都冇帶走....
肥豬 發表於 7/4/2007 04:33:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 shek9kung 於 2007-4-6 23:38 發表

wa~~~kaka~~有咩所謂 ~老友相聚最緊要開開心心

算你啦, 去人地個主場度玩都識嗚謝人, 低你中咁多0既

快d病好啦, 等你帶我去反呀