搜索

4月14日------老友場大毒倉

小銘 發表於 15/4/2007 00:35:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今日同蕃薯恆.......呀!!唔係~應該係板主恆去左魚場玩~
老細放左d十幾斤黃立光~~~真係玩完搽哂成枝跌打酒都唔掂呀~~~~
睇相先喇~~~

登錄/註冊後可看大圖

你地睇佢幾咁開心就知有幾爽喇~~~

登錄/註冊後可看大圖

我都要影下先~~~

評分

參與人數 11威望值 +200 金幣 +190 收起 理由
有誰共鳴 + 40 + 40 唔使講野啦......
肥東 + 20 西利西利~正正正
阿恆 + 30 + 30 我係比分自已....
DriftsinkAngler + 10 + 10
東磯寶鑑 + 10 原創內容!!
IVYVY + 20 + 20 我好羨慕!!
美雪 + 20 + 20 過足手引
naobao + 20 + 20 同情分!!呀恆傻左!!!!
人人1210 + 10 + 10 靚人靚魚!!
鬼佬joe + 20 呢啲毒倉唔怕生喎,,,,,生啦,,,快啲生啦! ...

查看全部評分

鬼佬joe 發表於 15/4/2007 00:49:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-4-15 00:35 發表
今日同蕃薯恆.......呀!!唔係~應該係板主恆去左魚場玩~
老細放左d十幾斤黃立光~~~真係玩完搽哂成枝跌打酒都唔掂呀~~~~
睇相先喇~~~

http://us.f2.yahoofs.com/hkblog/ ... O9bvug--/blog/ap_20 ...

我明天送多兩支跌打酒比你呀,,,,,,,,,
恭喜小銘哥,,,,生大倉
 樓主| 小銘 發表於 15/4/2007 00:53:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 鬼佬maria 於 2007-4-15 00:49 發表

我明天送多兩支跌打酒比你呀,,,,,,,,,
恭喜小銘哥,,,,生大倉

聽日你都會去睇show??
我生小倉o者~~大倉未輪到我~~~~
鬼佬joe 發表於 15/4/2007 01:05:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-4-15 00:53 發表

聽日你都會去睇show??
我生小倉o者~~大倉未輪到我~~~~

無得咁早去呀!要OPEN WORK,,,
睇吓晏啲有無時間,,,,,溜過去啦
naobao 發表於 15/4/2007 01:31:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 小銘 於 2007-4-15 00:35 發表
睇相先喇~~~

http://us.f2.yahoofs.com/hkblog/ ... O9bvug--/blog/ap_20 ...

點解恆哥哥好似傻左咁嘅
美雪 發表於 15/4/2007 01:35:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
wing 發表於 15/4/2007 01:50:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
So Big~~~~
jalgp966 發表於 15/4/2007 02:40:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘩!一人一条咪大孖倉
billytam 發表於 15/4/2007 03:31:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
老友記釣魚場D倉真毒
維他輝 發表於 15/4/2007 16:14:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好大嘅倉,幸定勁好飛.............:mm2