搜索

[釣具] 黑工新竿 - BLACKY THE ATHLETE 落し込み BAY

亞多哥 發表於 8/5/2008 18:02:41 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
終於出新竿.....支30/35 好吸引....不過個價錢仲.....

http://www.kurodaikobo.com/rod_oto/P_SOT_BAY_ROKUMARU.html

評分

參與人數 2金幣 +100 收起 理由
coolfire + 50 30/35 真係好吸引
DriftsinkAngler + 50 果然劇毒!!

查看全部評分

hiu2006 發表於 8/5/2008 18:15:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
黑工的"超硬"!我諗手感應好正!
內文仲寫住『黒房調子』......
黑工竿咁價錢一d都唔貴!
多哥師兄買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......
DriftsinkAngler 發表於 8/5/2008 18:49:55 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
亞多哥師兄+Stevenl_604師兄,     買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......買啦......   
pasusu 發表於 8/5/2008 19:17:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Stevenl_604...呢支正啦...買啦...
hiu2006 發表於 8/5/2008 19:29:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
DriftsinkAngler pasusu
兩位師兄都要買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......買啦......抵呀......
nortoncamel 發表於 8/5/2008 23:55:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
既然各位都覺得咁正
不如就叫STEVENL604做帶頭果個啦
 樓主| 亞多哥 發表於 9/5/2008 00:01:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

佢未必要呢支....因為.....佢想要支"中~軟既有釣味竿子"
DriftsinkAngler 發表於 9/5/2008 00:06:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁Slider咪啱晒
 樓主| 亞多哥 發表於 9/5/2008 00:37:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
睇下仲有咩野新竿出先會出擊既.