搜索

(義賣3)可能係絕版"原色海水魚圖鑑II" (已解決)

關閉 [複製鏈接]
gogogoal 發表於 19/5/2008 23:29:06 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
賑災義賣,請大家盡一點綿力
交收方法:請將善款金額轉帳到以下户口...本人只收入數紙(不收金錢)

香港紅十字會在多家銀行設立中國賑災基金戶口,
匯豐銀行:567-650-155-016
恒生銀行:267-175-123001
中國銀行 : 806-0000-1617;
東亞銀行:514-40399-663

低價: $250, 請出價!!!!
結束時間: 22 May 2008 11:55pm, 以post時間為終.

Credited - 300

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
sunhee + 100 做善事不問回報, 但小小心意, 請笑納 ...

查看全部評分

sunhee 發表於 19/5/2008 23:31:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
c兄新花名: 叮噹X
你乜野都有d甘 gae!
 樓主| gogogoal 發表於 19/5/2008 23:35:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Sunhee, 妳估下我係邊個? 同妳釣過魚......住SKW...時時join Tiger出磯
sunhee 發表於 19/5/2008 23:46:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

好難估wor....住SKW...時時join Tiger出磯的c兄有幾十個以上....
你想我估都可以try try gae... 但條件係估中你要捐$200....
 樓主| gogogoal 發表於 19/5/2008 23:59:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
嘩.......我已經出錢,出貨,出時間.........啦!!!不過......sunhee妳叫到....我明天自已去捐多$200.
唔哂估啦.........我係.......Danny (柱仔個fd)
sunhee 發表於 20/5/2008 00:20:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
wakakaka! 又成功敲到人腳骨la!!多謝多謝 kikiki 找日 high tea , 我gae
 樓主| gogogoal 發表於 20/5/2008 00:48:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好呀! high tea 妳請.........近近地........半島酒店..........ok?
sunhee 發表於 20/5/2008 00:49:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gogogoal 於 2008-5-20 00:48 發表
好呀! high tea 妳請.........近近地........半島酒店..........ok?

半島荼餐廳?
ivanlokc 發表於 20/5/2008 15:57:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我出$300.
 樓主| gogogoal 發表於 22/5/2008 19:42:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
ivanlokc 多謝你的$300, 請PM我聯絡方法